Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: dani prebrzo prolaze...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Meni uopće ne fali vrijeme kad su bili bebe . Jedva sam dočekala da malena progovori i prestane mi se držati za nogu. I kad razmišljam o trećem (što je za sad vrlo rijetko), razmišljam o djetetu starom cca 2 godine, ovo prije bih rado preskočila.
    ovako je i kod mene, samo mogu spustit na godinu dana (moji su brzo prohodali i propričali pa mi ne čini razliku) i riječ bi bila o četvrtom.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jedna moja kolegica mi je pred mirovinu ispričala kako žali za djetinjstvom svoje djece jer, kad se sjeti tih vremena, vidi sebe kako užurbano posluje po kući i uvijek, dok pegla, kuha, neko od njene djece visi na rubu njene suknje. Sad joj je žao - njena djeca su odrasli ljudi i ne može vratiti vrijeme.
    A nije ona jadna kriva; takvo je bilo vrijeme. Od mlade žene se očekivalo savršeno vođenje kućanstva, morala je ispuniti mnoga očekivanja.

Ja neću imati puno sjećanja na djecu koja me lovaju dok usisavam jer ja najčešće biram sjesti s njima na pod nego pospremati. Ali svejedno, tisuću je trenutaka koji nam kliznu kroz prste kao pijesak. Baš se bojim prolaznosti i zaborava. Jer kad se sjećaš, kao da te trenutke ponovo proživljavaš.
    Kako da zapamtimo sve, i miris bebina tjemena, i prvi smijeh, i prvi dan škole?

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Baš se bojim prolaznosti i zaborava. Jer kad se sjećaš, kao da te trenutke ponovo proživljavaš.
    Kako da zapamtimo sve, i miris bebina tjemena, i prvi smijeh, i prvi dan škole?
    Ovako se i ja osjećam!

Tema me asocirala na trenutak kada je prvi puta moj L. kao beba primio svoju sestricu za ruku ona se sve rastopila od sreće i rekla mi "Mama, ja ću ovo pamtiti zauvijek!".

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Tema me asocirala na trenutak kada je prvi puta moj L. kao beba primio svoju sestricu za ruku ona se sve rastopila od sreće i rekla mi "Mama, ja ću ovo pamtiti zauvijek!".

+ brišem suzu
    Posljednje uređivanje od Jurana : 09.05.2012. at 09:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •