Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: trebam pomoc

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno trebam pomoc

Imam bebu od 12 mjeseci i ima 10 kg. zelimo sada kupiti autosjedalicu,ali smo potpuni laici za to, pa vas molim za pomoc savjetima
    koju AS mi preporucujete,kvalitetom , sigurnoscu.....
    citajuci , shvatila sam da postoje i neke AS koje se mogu koristiti od 1 do 4 god i to mi je super jer bih je mogla dugo koristiti a ne svake god kupovati drugu, takodjer bih voljela da se moze postaviti i u suprotnom smjeru od voznje , a poslije u smjeru voznje, i jos bi mi bilo jako vazno da ima dobre polozaje, znaci nesto najblize lezecem polozaju zbog putovanja , pogotovo jer na ljeto idemo na more
    molim vas da mi date savjete , informacije i po mogucnosti slike ili linkove za AS koja bi mi najbolje odgovarala. hvala puno

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

za dijete od 12 mjeseci i 10 kg, te ako još k tome i hoda (ili se barem samostalno diže na noge uz namještaj) logičan izbor je sjedalica grupe I od 9 do 18 kg. načelno su te sve sjedalice za djecu od cca 1 do cca 4 godine ali normalno da ovisi o veličini djeteta. postoje i kombinirane sjedalice grupe 0+/I od 0 do 18 kg koje se mogu postaviti u smjeru suprotnom od smjera vožnje, ali se kad dijete zadovolji određene uvijete moraju/mogu okrenuti i u smjer vožnje. trenutno na našem tržištu postoji samo jedan proizvođač koji nudi sjedalice koje se sa 13 kg ne moraju okrenuti u smjer vožnje a to je BeSafe. što se tiče samog izbora, preporučam proučiti malo testove koji se nalaze na ADAC ili OAMTC stranicama i onda u skladu sa svojim financijskim mogućnostima suziti izbor. zatim je potrebno pronaći gdje se sjedalica može kupiti i svakako ju prije kupnje isprobati u vozilu. položaji sjedalice uvelike ovise o dizajnu sjedala vozila. malo pogledaj druge teme na ovom podforumu pa ćeš vidjeti koje se sjedalice kod nas najviše kupuju i kakva su iskustva korisnika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •