Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Zadru koje će obaviti Rodine savjetnice za autosjedalice.
Pregled će se održati u subotu 9. srpnja 2011. od 10 do 12 sati, na parkiralištu ispred Mercatora.
Ako je moguće, molimo donesite sa sobom upute proizvođača sjedalice te dovedite i vaše dijete.
Vidimo se!![]()

Odgovori s citatom

. Svi su se zalili na uru kad je zakazan pregled (sunce, vrucina , zaropek) , a ljudi su poceli dolaziti tek od 11!!! Sta je u 11 manje vruce nego u 10??
znam da je šogor malu vozio na prednjem sjedalu kad je imala dvije godine, ostalo je suvišno komentirati.
Tako da nije bila u sudaru, ali problem je taj što je ta as stara ili 7 ili 5 godina (ne znam za koje dijete su je dobili), tako da joj je očito istekao rok, što ja nisam znala da je uopće moguće
Inače ide na isofix i ima onaj R nešto standard, ili je E nešto - nemojte mi zamjeriti, tek kavu pijem, a budna sam bila od 4-5 jutros... Tako da ćemo kupiti novu, jer neću izazivati sreću... Ako se ima za ostale gluposti, imat će se i za to. Znači 0-18? HVala