već su nam i nacisti bili na tapeti, tako da me ne bi čudilo
već su nam i nacisti bili na tapeti, tako da me ne bi čudilo
schwarzenegger, domovinski rat i nacisti.
sad govori dunja špoljar.
Bravo Dunja Špoljar!
Da vidim hoće li se netko usuditi na ovo replicirati...
super je gđa špoljar! nisam znala da je "majka dijeteta iz epruvete"
"... i na kraju ne manje važno, u ime razuma!"
Predivno!
Usudili su se, sa cijelom arsenalom neznanja i gluposti
recite nama što ne možemo gledati što je rekla gđa Dunja?
"proizvodnja viška živih bića"?!?!?!?
Proizvodnja?
Posljednje uređivanje od Mojca : 09.05.2012. at 12:54
Sad će Burić objasniti zastupnici Špoljar osnove MPO. Ovo je prestrašno! I još reče da će se 2 zametka implantirati ženi. Ma bravo! Mislio je na transferiranje. Koji primitivci si dozvole raspravljati o nečemu o čemu pojma nemaju.
dunja je majka djeteta iz potpomognute oplodnje te je svoje izlaganje upravo započela riječima "dopustite da vam predstavim svoje dijete" i govorila je o tome kakva joj je kćer, što voli, što ne voli, čime se bavi i kakva je u školi, da bi na kraju rekla da je njezina kćer "da, moje je dijete iz epruvete". Uglavnom, vrlo jako, emocionalno izlaganje
i dodala je da je bilo po milinovićevom zakon da njene kćeri ne bi bilo. pametnom dovoljno.
Đurđica Sumrak (HDZ) govori o svom "svjetonaDzoru" o "zamrzavanju ljudskog bića djece"
Idem prati kosu, ne mogu slušati ovaj suMrak.
pa neka i ona i njena stranka izaberu (ne)metode sukladno svojim svjetonazorom, i nek mi/nam se skinu s grbače
krenuli s novom eugenikom došli do velikosrpske četničke agresije,muči ih duboko zamrznuto dijete,e Buriću ko ti da diplomu Med. faksa
ljudi, ovo njeno stenjanje pred mikrofonom (kao da ona donira spermu) mi je too much
bježim na sastanak, ne mogu dalje pratiti, ali ću se retrogradno informirati.
Nadam se da netko vodi bilješke; ne znam imamo li pravo dobiti transkript sjednice.
Pusa svima
ĐS se zahvalila se vjerskim zajednicama i udruzi embrija što su omogućili da ovaj "kontrAverzni" zakon ne ode u hitnu proceduru.
Uh... A jel ona svoje djete pitala koja su njegova prava kad ga je odlučila napraviti?? Ili je jednostavno htjela imat djete pa si ga je i rodila,bez pitanja!!!
plakala sam od siline emocija kad je govorila zastupnica Dunja Špoljar
a od jada i tuge bih plakala na radi govora hdzovaca i hdssbeovaca
Ipak mi je puno strasnije kad je zena ovak ***** i ********
No, nek je kriz oko vrata
Prepreprestrasno
Posljednje uređivanje od BHany : 14.05.2012. at 08:08 Razlog: pravila foruma
Potpis na Inesz!
I isprika gđi. Špoljarić na izostanku persiranja... ona je jedna od nas, pod utjecajem emocija mi je promaklo.![]()
Ponekad mi se čini da se tu na forumu vode kvalitetnije rasprave nego u saboru.
gđi Sumrak ne bih dala ni da u vešeraju radi, a kamoli da me predstavlja u saboru. može li ubuduće HDZ birat elokventne i pismene članove?
Tko je zastupnica koja je vrlo pametno i argumentirano govorila, upoznala materiju, a ministru je postavila pitanje o brojanju postupaka? Promaklo mi je.
Sad je jedna zastupnica (nisam uhvatila ime) postavila pitanje ubrajanja postupaka po ovom zakonu...čekamo ministra da potvrdi ili demantira.
Ana Komparić Devčić
http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=4760
čini mi se
Posljednje uređivanje od rossa : 09.05.2012. at 13:23
Ovaj Zurovic mi dize tlak sa umjetnom oplodnjom![]()
Već par njih (i koji su na našoj liniji) forsiraju tu spiku o hiperstimulaciji koja ženu gura u menopauzu? Je li to u međuvremenu dokazano pa je meni promaklo ili? Ako to nitko ne demantira, ograničenje na 12 js sigurno ostaje.
A ovo bi mogla biti AKD, ima riječki naglasak![]()
Posljednje uređivanje od Argente : 09.05.2012. at 13:29
Završilo? Jesam li ja to dobro čula ministra da će sigurno biti amandmana i na 2. čitanje? Znači da očekuje 3 čitanja? Nije odgovorio na postavljena pitanja, već malo filozofirao o tome kako ga se citira?
na tv-u fajront, nakon pauze nastavak na linku iz prvog posta
Srećom nisam gledala - ni neću. Vaši komentari su mi dovoljni za sasvim pristojnu dozu stresa.