Davina, anonimnost daje jednu posebnu notu prici.
Meni se to svida.![]()
a možda vas opet netko prepozna na nekoj plaži![]()
Ja moram priznati da sam malo znatiželjna da vas vidim kako izgledate.![]()
jucer nisam nasla knjigu u profilu u WG bas sam bila ljuta, nista danas cu do grada.
zelim je pokloniti par ljudi za bozic.
ajme, uopće nisam bila na forumu i nisam niti skužila da je bilo predstavljanje knjige...
no, davina, presretna sam zbog tebe, tvoje odluke (u stvari više njih) i stvarno ti želim sve najbolje!
![]()
bas me veseli da je bio odlicno.kad dodem za bozic/novagodina praznike, potraziti cu knjigu.
Mm i ja smo bili na promociji, bilo je stvarno lijepo. I suza i smijeha. A knjiga je preeeeeedivna. Svaka cast mami Davini, i Princezi!
U Novom listu je izašao članak na pola strane o knjizi. Danas se još ne može pročitati cijeli tekst. Sutra će se moći. http://novine.novilist.hr/Default.as...3286328632863X
Eh da je čovjek malo pametniji pa da ovo znam pametno citirati, nego se ovako javno provaljujem sa ovolikim postovima jedan za drugim, oprostite mi![]()
Ja sam tek kad sam procitala vijest o predstavljanju knjige otkrila ovu divnu toplu pricu punu ljubavi. Divina, odusevila si me svojim nacinom pisanja, svojim pogledom na svijet, shvacanjem i prihvacanjem zivota izvlaceci u svakom trenutku sve najbolje od njega. Vi ste jedna divna obitelj, divna majka, divan papa i predivna princeza koja je uistinu sretna sto ste ju upravo vi odabrali. Doista, zasluzili ste ju, kao i ona vas. Zelim vam i dalje tako uspjesno svladavanje svih prepreka u zivotu. Nadam se iako je divna knjiga ugledala svjetlo dana da neces stati s pisanjem postova jer ih zeljno iscekujemo.
Jednog dana, sigurna sam, i film ce ugledati svjetlo dana. Samo da uspije prenjeti ovu toplinu i ljubav koja izvire iz tvoje price. Meni sad pod dojmom Tigrova Tanovic ne izlazi iz glave...
Moja zelja za pod bor je upravo ova knjiga.![]()
I ja kupujem knjigu da me podsjeća na jedno lijepo forumsko razdoblje ..i na jednu predivnu obitelj.
Davina, čestitke!![]()
Posljednje uređivanje od Zuska : 18.12.2014. at 08:06
Nisam uspjela naći tekst gdje se navodi kako se zove knjiga? danas sam bila u knjižari i opisno tražila knjigunaravno da trgovkinja nije znala
![]()
Naslov je Moja kisna djevojcica, autor je Davina, a izdavač Profil.
U riječkom Profilu nisu znali gdje je knjiga, pa sam im detaljno opisala o čemu se radi i izgled, i onda je prodavaču kliknulo!! Knjiga je složena među onima o trudnoći i odgoju djece, blizu slikovnica. jedva vidljiva. Tako da treba biti uporan u traženju
Naslovnica knjige izgleda ovako. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...fMcR7_tMJ82FAA
Knjiga se prodaje i u Tisak Mediji.![]()
Dobila sam knjigu na poklon za blagdane, divna, zaista divna
U zagrebačkom Profilu (jedan primjerak) knjiga je odmah izložena pokraj blagajne, ne možeš je fulati, svatko tko je u redu je može vidjeti.
Davina, čestitam na knjizi!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.01.2015. at 13:40
U WG-u još uvijek nema. Morat ću do Bogovićeve.
Kupila knjigu, predivna je. sad je posudujem dalje na čitanje bližnjima, mislim da je za svakoga.
Mene preskočile nekako obavijesti o novim postovima na ovoj temi pa sam ostalakad sam tek prošli tjedan saznala šta se sve izdogađalo krajem prošle godine - pojma nisam imala o knjizi, promociji... Morala sam pod hitno nadoknaditi taj gubitak. Knjigu sam pročitala u jednom dahu
. Ovaj vikend je dopala u ruke četrnaestgodišnjoj kćerki naših prijatelja koja ju je na kraju i ponjela sa sobom na posudbu što je bilo popraćeno MM-ovim glasnim protestom da i on želi pročitati knjigu o toj djevojči o kojoj je čitao u novinama...
Kupila sam ju na trgu u Tisku. Čitam, pa dajem dalje na posudbu. Tu knjigu svi trebaju pročitati!
Davina, tvoj način promatranja svijeta i rješavanja problema je sjajan! Poruka je tako divna: Uživajmo u onom što nam život pruža! Ne radimo probleme gdje ih nema! Sve, ali ama baš sve je rješivo! Tvoj emotivan način pisanja je tako divan i srceparajuć da je nemoguće ne smijati se i ne plakati uz tvoju Princezu! Šaljem ti veliku pusu i uistinu bi te voljela upoznati. Ti si žena hrabrost!![]()
Jako me podsjećaš u mnogim stvarima na moju divnu 90-godišnju baku, punu životne mudrosti. Njoj je kao i tebi sve rješivo. Iako ju život nije mazio, kroz njega kroči sa smiješkom.![]()
Nera, biljezim se za posudbu
(jedan petak, kad se vidimo)
tko god može, neka kupi knjigu
novac ide u dobrotvorne svrhe
Hvala vam drage moje, vi baš mene uvijek
Ja pokušavam u životu uvijek da se pridržavam one pričo o dvije kutijice.
Evo ako neko nezna tu priču da je nabrzinu ispričam:
Priča o dvije kutijice, jedna je bijela a druga crna. Kad ti najteže bude u životu i sve ti lađe potonu i jednostavno neznaš kako dalje da živiš otvori kutiju te boje kao tvoj tadašnji život, tu crnu.
A kad ti bude najljepše u životu i sunce bude samo sijalo za tebe ti otvori bijeli kutijicu.
I znaš sad šta je pisalo u crnoj a šta u bijeloj, u obadvije je pisalo- proći če!!!
Nera, pozdravi svoju baku, šta misliš koliko je ona crnih akoliko bijelih kutijica pootvarala u njenih 90 godina.
I da, kupujte knjigu time pravite dobro djelo![]()
Bilo bi divno da Davina održi koju edukaciju u Hrvatskoj za roditelje, nastavnike...
Joj, Davina, nasmija me s kutijicama...baš sam frendici danas pisala o nekom sivom razdoblju (ne crnom)...dakle, proći će
Nisam još knjigu kupila (financije, financije), ali hoću čim posao dobijem.
A slažem se s ovim predavanjima-kreni i u tom smjeru![]()
Čula sam da sav prihod ide u humanitarne svrhe. Koje???
Ide za jedno bolesno dijete.
Sav novac ide na račun tog djeteta, znamo kojega, u kontaktu smo s roditeljima... a vidjet ćemo hoće li se u nekome trenutku objaviti ime.
Ja sam kupila odmah dvije i to za poklon, naravno da sam i pročitala i to u jednom dahu. Preprepredivna mi je knjiga!
Davina, divna ste obitelj, budi ponosna. I super je da prihod ide u humanitarne svrhe, a ne bi drugačije ni moglo od ovako velikog srca kakvo je Davinino.![]()
Prekrasna priča!
Nadam se da će knjiga uskoro biti rasprodana...
Ovu temu pratim otkako je Davina počela pisati i radi toga sam se i registrirala
Radim sa djecom sa posebnim potrebama i predivan je osjećaj upoznati jedinstvene priče poput ove![]()
Zanima me može li se knjiga nekako nabaviti u elektronskoj formi ili naručiti ? Kolika je cijena ?
imamo Hr... knjigu! knjigu! I molim kad se bude potpisivao Mojcin primjerak da i moj bude na hrpi za potpis :umiljava se:
pročitala sam tek uvod, a već plačem i smijem se. do kraja knjige ću valjda biti blago šizofrena![]()
Princeza - zubarski asistent
knjigu sam progutala i odsmijala se i otplakala kao da sve čitam prvi put. lektorirani jezik mi je bio neobičan prvih par stranica, a onda sam se privikla.
hvala ti što si cijelu priču podijelila s nama i svim budućim čitateljima (zapravo, dok sam čitala nekako sam se osjećala privilegirano uz osjećaj "da, to je ono kad...")
i baš sma se raznježila i užasno mi je tužno što moja bubi nije kod mene večeras pa da legnem u krevet i izljubim je i zagrlim
moram primijetiti da je tatina košulja dobila novu nijansu u knjizi u odnosu na onu objavljenu u novinama![]()
rossa hvala ti, i da naravno biće sve potpisano i tebi i kangi, kad ste tako umiljate![]()
Sinoć sam pročitala knjigu - u jednom dahu i sa puno suza u očima i osmjeha na usnama
Hvala Davina što ste podjelili svoju priču sa svima nama![]()