-
Hvala Vam svima na korisnim informacijama, podršci i razumijevanju. Trudimo se saznati i razumjeti što više o tome problemu. Svjesno smo da ako posvojimo dijete s graničnim stupnjem inteligencije ne možemo očekivati da će biti doktor znanosti, no nismo ni mi. Svi mi želimo da naša djeca budu bolja u svakom pogledu od nas: da budu bolji ljudi, s više razumijevanja, tolerancije i ljubavi za druge ljude, dobri, pošteni, da znaju više od nas, da budu uspješni, dobro zarađuju da idu lakše kroz život nego mi. No, znam neke ljude koji su iznadprosječno inteligentni pa nisu učinili ništa od svog života zbog nekih drugih nedostataka. Ok, možda neće ići na fakultet, ali to ne znači da neće biti sretno i zadovoljno s onim što radi, da neće imati ispunjeni život, da mi od njega nećemo napraviti čovjeka. Prioriteti u životu se mijenjaju s obzirom na okolnosti u kojima se nađemo. Ivanas kao što ti kažeš - nikada se ne zna u kakve će se zamamne ruže ti naši zanemareni pupoljci razviti. Što bude bit će - bitno je da smo mi dali sve od sebe i da si ne možemo prigovoriti da smo nešto mogli učiniti za djete a nismo.
Posljednje uređivanje od Miss July : 12.05.2012. at 13:26
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma