-
Meni se čini sasvim ok kako si isplanirala, samo bi ja zamolila još nekog da mi priskoći pomoć, hoće ti imat tko?
Čini mi se da će možda bit previše posla oko kolača, svi djeluju
vjerujem da imaš na umu da će ti za to trebat vjv duplo više vremena pripreme od ovog za jelo, ražnjici i ostalo mi se čini sasvim ok i dovoljno.
Genijalan mi je ovaj čizkejk u čašici!
Možda bi bila dovoljna jedna torta, keksiće napraviš dva dana prije i još jedan-dva jednostavna kolača.
Računaj da će ti ipak puno vremena otić i na ostale pripreme, serviranje, uređivanje sebe i djece za pričest i još hrpa popratnih radnji za koje će ti trebat vremena (npr. dođe brat/sestra sa djecom pa se moraš pozdravit, bla bla ode 15 min, pa nek svako malo tako netko dođe vrime proleti za tren) pa se nećeš imat kad posvetit toliko kuhanju koliko bi imala da si slobdna.
Ja bi za malu djecu ubacila neku juhu umisto blitve, blitvu tribaš i oprat i očistit i začinit, meni se čini to veća gnjavaža nego stavit juhu da kuha, procidit i umutit gizr knedle da bude kripnija. Al možda je tebi to lakše nego juha, pa vidi šta je tebi zgodnije.
Sretno!
Posljednje uređivanje od zhabica : 11.05.2012. at 01:11
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma