Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: mala svadba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

izbaci rođtilj i napravi "suhi" švedski stol...iznervirat ćeš se s roštiljom pogotovu ako ti je mali električni, znaš li koliko ti vremenski treba za sve to pripremiti???

jako često sam u situaciji organiziranja mini slavlja i uglavnom smo orijentirani na "suhi švedski stol" svaki put bude savršeno.....

što si manje stresa staviš taj dan na glavu to će ti biti lakše i jednostavnije....

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj brane prvotno napisa Vidi poruku
    izbaci rođtilj i napravi "suhi" švedski stol...iznervirat ćeš se s roštiljom pogotovu ako ti je mali električni, znaš li koliko ti vremenski treba za sve to pripremiti???

jako često sam u situaciji organiziranja mini slavlja i uglavnom smo orijentirani na "suhi švedski stol" svaki put bude savršeno.....

što si manje stresa staviš taj dan na glavu to će ti biti lakše i jednostavnije....
    Pa nije roštilj neki bauk. Mi stalno slavimo rođendane s nekih 30 - tak ljudi, a baza je meso s roštilja.
    Radimo onako kako sam napisala.
    Sve mora biti spremno prvi dan. Drugi dan se samo radi roštilj i začine salate, naravno i servira na stol.
    Budući da je svaka fešta na dvorištu, meni je to mana što ne mogu prvi dan složiti stolove, tanjure, beštek,... ali i to se odradi bez frke.
    Obično taj dan počnem raditi završne radove oko 9, a ručak je poslužen oko 12 ili 13.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •