Ima li ga netko, je li opasan, stabilan? Može li za 4. godišnju curicu? Može li stati u dvorištu?
Ima li ga netko, je li opasan, stabilan? Može li za 4. godišnju curicu? Može li stati u dvorištu?
Nemam ti pojma o tom trampolinu, ali ti stavljam ovaj link da usporediš![]()
ok, u kojem lidlu ima tih stvari jer u onom na vukovarskoj i kraj kike nisam nikad vidjela ista "glomazno"?
Imamo ga mi, od prošle godine. Onaj za 300 kuna, nosivosti do 50 kg? Ok je, zadovoljni smo, muž ga je bez problema sastavio i dan danas je u jednom komadu. Dok je bilo toplo bio je vani, nakon toga smo ga prebacili u dnevnu sobu tako da je u funkciji neprekidno od prošlog ljeta. Najčešće su oboje u njemu i skaču - cura od 4,5 i dečkić od 1 god.
Preporučam, dobra i isplativa kupovina!
mi smo kupili onaj od 3 m i djeluje stabilno, ostavili bi ga vani da kuća nije većinu vremena prazna. uglavnom, cure (5 i 2,5) su zadovoljne, i kad ne skaču, igraju se unutra
Mi imamo onaj od 3m, nije iz Konzuma ili Lidla nego je kupljen preko nekog web shopa u Slo.
Najbolja investicija everStoji nam vani i u njega se ukrcaju sva djeca iz susjedstva, kada ne skaču se igraju ispod...Stalno je u điru. Preporuke.
A mogu u tom velikom skakati i velika djeca, tj.ja?![]()
Meni je i onaj mali bio propala investicija, moji bi se pobili na tome pa nije ni stigao u upotrebu.
Kad nam se pridružio ovaj novi i zašto je jedini žut?
edit. ahaaa, daddy se igra![]()
![]()
Posljednje uređivanje od trampolina : 11.05.2012. at 13:43
Moze netko, molim, staviti link na taj konzumov? Hvala!
Ne uspjevam otvoriti cijeli katalog.
I to moze u sobu? Pa to bi nam bilo idealno. Moji stalno skacu s namjestaja.
ovaj iz lidla je odličan,promjer 3m nosivost 150kg. ogroman i ona zastitna mrežica je čvrsta. na njemu pise da nije za malu djecu tek od 10 god,ali naši skaču od godine pa na dalje s tim da naravno veliki paze na manje. i ja skačem ,zakon je......joj da znate kako je dobro za učvrstit guzove.
I ja bi link na taj konzumov, frendica će nas uskoro istjerati iz svog dvorišta i života kolko cure žele ići skakati, pa bi bilo super nešto što se da unutra smontirati, ali frka me da ne ljosnu.
enchi kako ih zaštitiš od padanja (pretpostavljam da taj mali nema svoju zaštitnu ogradu)
Mi imamo konzumov preko 3 godine, skacemo svi na njemu i to nam je def. Najbolja investicija ikada! Najbolja zabava i svakako prepeporuka! Mi smo po svoj putovali u vž!
Lidlov je 1100 kuna. Ali, tako hvalite taj trampolin. I imam veliki vrt. Najbolje da to uzmem kao investiciju za smršaviti...
A smajlić je zakon, daddy je otvorio natječaj za nove, šarene smajliće, pa navalite s prijedlozima.
http://forum.roda.hr/threads/73403-n...lje-i-pozdravi
Naš je točno 3m i piše do 110kg,ali bude nas i više, npr mm s oba klinca i nije mu ništa, jedino obavezno skidajte onu plavu spužvu kada pada kiša, jako se natopi i onda se suši danima i curi voda po platnu!
U našem konzumu je 400 kn! Sad mi ništa nije jasno
kaj ti nije jasno? i u katalogu je 399 kuna http://www.konzum.hr/Aktualno/Uvod.aspx
Jesam, tri su kataloga, a ja nisam tražila u onom sa hranom, nego sa bazenom. Našla sam ga među hranom...
Kolko vidim ima ga samo u SUPER Konzumima, nadam se da ću naći.
Kako to zaokružujete 399 na 300?Ja mislila opet štela u DBK...
Ako nisam do sad kupila za djecu, onda ću sad radi stražnjih mišića![]()
Evo i Jysk nudi trampoline
Ovaj nije 399 kn, mozda manji ali ovaj od 3 m nema sanse, mi smo ga kupili na akciji i bio je oko 1000kn! A frendica je gledala nabavne cijene i one su oko 750 kn!
ok, bila sam u Konzumu velikom kod Travnog, to je trampolin za 399 kn, ima zaštitnu ogradu i promjer je 140 cm, a za djecu je od 3-6 g iako piše da je do 45 kg težine, dakle može i veće dijete.
Bila sam u subotu i bilo ih je dosta i smrc shvatila da je to ipak preveliko za unutra, da je promjer 110 cm ili manje teško bi me netko odgovorio, ovako mi je nekoliko razumnih napomenulo da se djeca moraju naimati poda za igranje, a ne samo po trampolinu đipati.
Naš je promjera 3m, kupljen u konzumu prije 2,5 g i imaju i takav u ponudi, mozda ne sada momentalno ali svako malo!
Ovaj mali niti nebi kupovala jer ja imam dvoje djece i premali je!
Kao što sam rekla najbolja investicija ikad!
i ne đipaju moji po trampolinu cijele dane, ali ga jako vole i to mi je super, razvijaju koordinaciju i čak nam je vrtička psihologica rekla da je to vrlo dobro za razvoj!
poslje nas kupilo ga je puno ljudi jer su klinci bili oduševljeni, i ne znam nikoga tko je požalio!