Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Naslovnica koja je šokirala Ameriku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

[QUOTE=Marsupilami;2138851]Da ga se pitalo sigurno bi rekao da
    Ako se stavimo u njegovu perspektivu, odgovor na pitanje bio bi "a zasto ne?"
    Njemu dojenje nije nista sramotno, nista sto bi trebalo skrivati, on zadovoljava svoje potrebe (emocionalne, fizicke...nije bitno) i njemu je dojenje ko nama jutarnja kava.
    Sigurno ju necemo piti skriveni u wc-u ili pokriveni maramom da nas netko ne vidi.
    Mi odrasli smo skloni kompliciranju, klinci su puno jednostavniji od nas....dok i oni ne odrastu [/QU

Što bi reklo da ga se pitalo to ne možeš znati, a posebno ne što će reći kad odraste.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mima

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Što bi reklo da ga se pitalo to ne možeš znati, a posebno ne što će reći kad odraste.
    Jos jedan dokaz da mi odrasli kompliciramo stvari i od svega radimo analize a sigurna sam da ako se dijete voli slikati svejedno bi mu bilo da li u trenutku slikanja ima sisu u ustima ili ne i da li ce njegova slika biti u obiteljskom albumu ili na naslovnici casopisa

A kada odraste....eeee i moja mama ima u obiteljskim albumima slika zbog kojih sam je u ludim godinama "mrzila" i ticu se scenskih i javnih nastupa ali sada mi je drago da ih imam

Ali ok, mogu razumjeti tvoj stav i razmisljanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •