Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Naslovnica koja je šokirala Ameriku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    ova žena je lijepa, plava, mršava, naspavana, bez podočnjaka (da mi je vidjeti takvu forumašicu ). doji, pretpostavljam - na zahtjev.
    Nisi vidjela mene prije desetak godina. Doduse nisam plava, te dojila na zahtjev godinu dana, dakle ne produzeno.

Sto se tiče očeva, potpuno se slažem sa tobom.

Nisam pročitala originalni članak, pa možda grijesim, ali mogu samo pa na treću, na opis ap roditeljstva: co sleeping, produzeno dojenje, nošenje. Uvijek me fascinira to receptiranje, te svodenje ap- a na tehnike. Općenito svodenje roditeljstva na tehnike.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi vidjela mene prije desetak godina. Doduse nisam plava, te dojila na zahtjev godinu dana, dakle ne produzeno.

Sto se tiče očeva, potpuno se slažem sa tobom.

Nisam pročitala originalni članak, pa možda grijesim, ali mogu samo pa na treću, na opis ap roditeljstva: co sleeping, produzeno dojenje, nošenje. Uvijek me fascinira to receptiranje, te svodenje ap- a na tehnike. Općenito svodenje roditeljstva na tehnike.
    točno to. i onda se te tehnike navode tj. bespogovorno slijede (pa i na ovom forumu) kao da njihova primjena sama po sebi znači garancija u uspješnost povezujućeg roditeljstva, istodobno kao da se povezujuće roditeljstvo (tj. ono što smatram uopće roditeljstvom) ne može postići bez tih tehnika. osobno, nijednu tehniku ne smatram bitnom da se njoj teži (posebno ne kad tehnika sama sebi postaje svrha). a od navedenih sam jedino co-sleeping prakticirala, a i to čisto iz slabosti (jer nisam imala srca i odlučnosti je izbaciti iz zajedničkog kreveta dok nam svima nije prekardašilo, a ponajprije samom djetetu jer joj je bilo prevruće i pretijesno). druge dvije nisam bila (zdravstveno) mogućnosti prakticirati, a i ne bih i da jesam.

to potenciranje majke "na zahtjev" (o čemu sam i pisala na svom blogu, link u potpisu) ne odobravam, a tako se lako upadne u klopku onoga što se od žene kao majke treba očekivati. smatram da je - u sadašnje vrijeme - bitnije potencirati tj. osviještivati očinstvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •