Tko onda dolazi u srijedu (i napišite je biste radije ujutro ili popodne ili vam je svejedno).
1.Ifi
2.
3.
4.
5.
Tko onda dolazi u srijedu (i napišite je biste radije ujutro ili popodne ili vam je svejedno).
1.Ifi
2.
3.
4.
5.
Šta je ovo? Nema me dan na temi, a svi junaci mukom umukoše. I onda sam ja rezervirana i oprezna?
Aaaaa, samo puste priče, a ifi je već s djecom bila kod menee, i opet će, jel' tako?
Djela, djela se traže, ništa od naklapanja na forumu.
Šta je s tom kavom? Već sam odgodila kupovinu u Konzumu za sutra ujutro da mogu na tu kavu, kad tamo, nijednog imena.
piplica, ono mi je baš tužno što si napisala da nitko iz škole, osim vas, nije htio primiti djecu na smještaj na par dana, pa ne bi da su narkomani ili kakvi kriminalci.
Nekako se tješim da je to možda jer su im stanovi mali, prenapučeni, pa ih nemaju kamo smjestiti, no ipak...nije tako kod svih.
Meni je ta razmjena kod smještaja tako nešto normalno i prirodno da mi je uopće teško shvatiti zašto je to ljudima odbojno.
Prakticira se to često kad neke katoličke župe organiziraju putovanja,
ili kod mladih koji se, uz ostalo, bave permakulturom (to mi je super) , idu na te susrete, u gradove i kampove i na taj način proputuju pola svijeta. Plate put, a smještaj razmjenjuju.
Kad moja djeca porastu, poticat ću ih u tom smjeru.