mačkulina potpuno je istima svaka rečenica koju si napisala. Ni sami neznamo kako bimo reagirali da smo na drugoj strani, pa cak neznamo ni koji je pravi nacin pristupa u tim situacijama. Gledam po sebi, od različitih osoba ocekujem razliciti pristup. Od nekih ocekujem da su uz mene, od drugih da se ne miješaju,a od trecih da mi se samo jave. Ja razumijem da ne mogu oni svi znati što ja ocekujem ali zato sam vecini direktno dala do znanja, ali problem je u tome sto to oni ili nisu shvatili ili potpuno ignoriraju

Prije par dana jedna mi je cura u trgovini čestitala što sam rodila. Mislila sam da cu se raspati istog trena. Bilo mi je žao i nje jer kad je shvatila bilo joj je toliko neugodno da se ispričavala cijelo vrijeme. Uspjela sam zbog nje izdžati do vrata trgovine bez suza a nakon toga plakala sam sljedecih 2 sata bez prestanka. Neznaju svi ljudi što se desilo. Vidjeli su me sa trbuhom a sad ga odjednom nemam i logički zaključuju da sam rodila (što ijesam). I znam da nemogu znati, i znam da nisu krivi, ali ubijaju me takva pitanja, i zbog straha da opet ne naletim na čestitke najrađe bih se zaključala u 4 zida.