Patik_moj kao da sam ja pisala tvoj post ,i moje takozvane prijateljice su nestale preko noci,neke se cak nisu udostojile ni reci da im je zao zbog sto prolazim kroz sve ovo jednostavno su se povukle u svoje jazbine i od tada ni glasa kao da sam ja od jednom otrovna za njih,uz jednu sam bila uvijek i u dobru i zlu,na sve ovo je samo rekla"zao mi je ali sta places pa to i nije bila bas beba,bice djece"to me bolilo ali sam nekako prevarila da je ne bi izgubila a onda je ona nasla decka i udaje se pitala me da joj budem kuma,iako zna da sad bas nisam u mogucnosti odvajati tolike novce,ja sam odbila a onda je jednog jutra izbrisala me sa fb iz prijatelja i nestala,za kuma sam vec pricala koliko me je povrijedila da mi se neda sjecati tih rijeci bude mi zlo,i tako je meni od njih jako puno ostala jedna prijateljica ali vrijedi za sve njih,plakala je zajedno sa mnom,smijala se samnom,i uvijek je tu za mene i hvala joj...a sto se neta tice nikome se i ne javljam pa tako ni oni meni,i niti me to vise boli niti interesuje,imam svog muza koji mi je i prijatelj,i prijateljica,i brat,i sestra,i potpora i sta mi vise treba,tako da zao mi je sto je ispalo tako ali tek kad si u problemima vidis ko ce ostati a ko ce zbrisati...