-
Patik, užasno mi je žao! I zbog prijatelja, i zbog bebice! Moje najdublje saučešće!
Nemoj biti tužna! Već će sve doći na svoje, a i ovi možda dođu opet. Tko zna... ljudi mogu imati svojih problema, s bebom, brakom, umorom... uopće ne mora biti do tebe. Ja vjerujem da ćete brzo naći nove prijatelje da popune prazninu, obično to tako bude. Ne mogu se svi ljudi sa svime nositi, i ako možeš, oprosti im, tako ćeš ostaviti prostor da ostanu tu negdje...
Kako sam ja jedna već stara baba, stjecala sam i gubila prijatelje, s djecom, zbog djece, prije i poslije i već sam naučila dati ljudima jedan široki prostor, pa se svatko u tom radijusu pozicionira kako mu kada paše. Ima ljudi koji stoje daleko, na ono - bok, jednom godišnje kava, pa u nekom periodu jednostavno nađemo više zajedničkog. Ima ljudi koji su bili u prvom planu, pa odu, ali nakon puno suza i promišljanja sam shvatila da je to u redu i da mi nitko ništa ne duguje. Bude perioda kad čovjek bude samiji, a onda opet dođu neki drugi ljudi, tako da ja vjerujem da si ti sad drugačija osoba i sigurno trebaš nekog drugog, ako dosadašnji prijateljii nisu našli put do tebe.
Drži se! Nekad nam i samoća treba da se presložimo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma