Tvoja sjena,evo upravo tako se i ja osjećam..Ja se zaista trudim na sve gledati pozitivno i nekako sam sve prihvatila da je zaista tako moralo biti,i možda zbog toga dajem ljudima dojam da sam dobro,da nemam potrebu o njemu razgovarati,ali to nije tako.Koliko god ja optimistična bila,želim razgovarati o njemu,poželim da me ponekad netko nešto pita,a ne da svi šute kao da nikad nisam trudna bila i još na kraju i rodila mrtvo dijete.Boli me užasno ta šutnja,izbjegavanje,preokretanje teme i sl.Razumijem ljude koji mi nisu bliski,ali onima s kojima sam do sad sve dijelila zamjeram takvo ponašanje.Nemože mi prijateljica koju sam nazivala najboljom poslati poruku"Ej,šta ima kod tebe?I dalje samo o sebi...."Ne,nemogu to razumjeti.Dijelile smo sve a sad ona mene nemože pitat ni kako si..Od takve sam prijateljice očekivala da će me i posjetit odma,i u bolnici,da će na sve načine bit tu,uz mene a ne nakon 3 tj.i to sa izgovorom,nisam prije htijela smetati..ha?I tad,kad smo se vidjele,izbjegavao se razgovor koji sam ja htijela voditi.Šta da ja sad onda toj osobi kažem..Imam još jedan slučaj koji me izbacio iz takta.Prijateljica koja je rodila nekoliko mjeseci prije mene,radovala se sa mnom,bebe će nam bit skoro isto stare,kroz cijelu trudnoću bodrile smo jedna drugu,i sad,kad moje bebe nema............ništa,tišina,nikakvo pitanje,ama baš ništa.Znam da od svoje bebe ne stigne mene svakodnevno zvati i ne očekujem to,ali toliko smo se puta već vidjele al ništa..Prića jedino kako je njenom narastao zub,kako treba nove cipele,kako ne spava,nervozan je,i bla,bla,bla..Sve to istrese mi u facu sa velikim smješkom i još za šećer na kraju,vodi me sa sobom(ja isto luda koja sam uopće pristala)u neki mali shoping,ja mislila njoj nešto treba jer nije spominjala da i malome treba nešto kupiti.Dakle šta da kažem?Obilazimo dječje dućane,ona razgledava a ja guram kolica-TUĐA!!!Mislila sam da ću se onesvijestiti od tuge,srce mi je htjelo puknuti,al šta ću,morala sam joj pomoći kad sam bila sa njom..nemam pojma odakle mi snaga da sam izdržala.Eto,morala sam to podijeliti to sa vama.