Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
Elanvita ne znam šta da ti kažem, mi tu nismo dr. a to je stvarno velika nedoumica pa ako ti kažem probaj prirodno i da se opet desi vanmaternična stvarno ne bih te imala na savjesti. Moraš odlučiti, ako ništa odi i kod 3. stručnjaka koji se bavi potpomognutom oplodnjom(to je izraz koji koristimo umjesto "umjetna oplodnja") imaš sjajne privatnike koje će te pregledati i možda ti olakšati odluku
potpisujem.drugo mišljenje uvijek dobro dođe,makar da te umiri ..meni su jajovodi skroz prohodni pa mi je mpo dr. na negdje drugom razgovoru rekao da predlaže ivf.u međuvremenu da radimo i prirodno ali da zašto čekati.možda prođe mjesec,možda godina,dvije,pet.a nismo premladi da bi puštali vremenu da ide.tvoj dr. se vjerojatno ne želi igrati s tvojim zdravljem,ipak imaš jedan jajovod i zašto riskirati da izgubiš i taj.možda bi bilo sve u redu,možda ne.mislim da bi trebala ozbiljno shvatiti prijedlog za potpomognutu oplodnju.a paralelno s tim,ako se odlučiš na to,u međuvremenu probaj obaviti prohodnost jajovoda.ako pretraga bude u redu,možda dobijete zeleno svijetlo i za prirodno začeće.nemoj se brinuti,sve će doći na svoje mjesto