Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Pohvala Srebrnjaku i dr. Richteru

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pohvala Srebrnjaku i dr. Richteru

Evo da se ne kaže da svi kudimo liječnike ja ću podijeliti svoje oduševljenje svojim jučerašnjim posjetom bolnici Srebrnjak.
    Oliver mi je lani imao tegobe u proljeće, suzenje očiju, curenje nosa i sl. I inače mu svaka prehlada dugo traje a obzirom da mi je muž alergičar mislili smo da je dobro (i mi i pedijatrica) da ga testiramo. Naručili smo se u 17.15 kod dr. Richtera. Došli smo malo ranije. Prvo me oduševio izgled bolnice jer je sve lijepo uređeno, zidovi su ljubičasto narančasti, klupe u čekaonicama štosne sa zakrivljenim naslonima, super za vidjeti, sve čisto i uredno. Javili smo se sestri na šalter i odmah je uzela podatke i poslala nas na testiranje. Sestra na testiranju je bila super, razgovarali smo, šalili se i Oliver nije pustio niti jednu suzu dok ga je bockala. Zato je dobio diplomu za hrabrost (imaju ih u raznim bojama i onda je on izabrao) na kojoj piše da je sve izdržao hrabro i pritom nije pustio ni jednu suzu. Ne moram ni reći da je bio jako ponosan na to i svima ju je pokazivao. Nakon 15 minuta trebali smo se javiti dr. da on to očita. Dr. Richter je očitao nalaz (nije pozitivan ni na što), ima super pristup djeci, sa mnom je dugo i strpljivo razgovarao o razlozima koji su nas doveli tamo i na kraju je zaključio da bez obzira na sadašnji nalaz on je potencijalni alergičar, moramo pratiti situaciju i bilježiti kada i ako se pojave simptomi te u tom razdoblju ako ih bude uzimati Rinolan ili Claritin sirup. Ponoviti prick test za 12-18 mjeseci.
    Bili smo brzo gotovi i zaista mi je lijep osjećaj kad smo Oliver i ja pričali poslije i pitam ga kako ti se sviđa bolnica a on kaže: pa nego šta nego mi se sviđa. A striček doktor, a on veli: pa nego što nego je dobar.
    Ljubazno osoblje, a dr. Richter svakako osoba kojoj ću sutra ako bude trebalo s povjerenjem povjeriti liječenje mog djeteta.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

viva richter :D

i jako mi je drago, davorka, da vam je posjet bolnici prosao u tako dobro atmosferi

Početno

:D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bi općeniti pohvalila tu bolnicu, najbolja u kojoj smo bili!!!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM i Frano su isto bili kod Richtera - i također imaju dobra iskustva.

Samo da vam velim Richter zna za Rode, pa su se on i MM malo "sprdali" na moj račun.

plavi aneo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

:D :D Mi hodamo uredno kjod dr. TURKALJ_ ŽIVJELI DR. TURKALJ I DR.RIHTER!!!LJudi ti su dr. fantastični- pristup djeci, razumjevanje za djecu i roditelje za sve sumnje i strepnje, a o sposobnosti i stručnosti da ni ne govorim, samo ću reći--- MELEM NAKON KLAIĆEVE!!!-
    gDJE SU MI DOSLOVCE REKLI DA FANTAZIRAM...

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Supeeeeeeeeeeeeer, baš je lijepo bilo ovo čitati :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Super

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma - ja oduvijek obozavam dr. richtera
    on je meni genijalan bez obzira sto vecina mislila o njegovim odgovorima na cybermedu... trebas fakat bit faca da tak odgovaras

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja ga oduvijek obožavam, a od jučer još više.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po pitanju stručnosti, vjerujem da je ok. I mi smo bili kod njega.

Samo čovjek ima malo čudan smisao za humor

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I mi smo bili na Srebrnjaku, ali kod dr. Turkalj. Bolnica je super. Stvarno se ne osjecas kao da si u bolnici. Hoću reći da je atmosfera nekako pozitivna pa ako je i situacija loša odmah se počneš osjećati bolje.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

molim lijepo, samo ne opet o njegovom smislu za humor i cybermedu, pa nedavno smo imali takav topik.
    zar vam to nije već dosadilo?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajoj, mi kad god smo bili na Srebrnjaku bila je užasna gužva, prvi puta su nas primili preko reda, ali kad je Lea imala laringitis smo baš dugo čekali i bilo je milion djece.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    molim lijepo, samo ne opet o njegovom smislu za humor i cybermedu, pa nedavno smo imali takav topik.
    zar vam to nije već dosadilo?
    To ti je kao s burecima i pitama! Neke teme su vječne!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ajoj, mi kad god smo bili na Srebrnjaku bila je užasna gužva, prvi puta su nas primili preko reda, ali kad je Lea imala laringitis smo baš dugo čekali i bilo je milion djece.
    Mi smo počeli dolaziti oko 13 sati. Onda je već puno bolja situacija, a svi labosi još rade. To i inače prakticiram, uvijek pitam "kad najkasnije mogu doći?" jer je onda najmanja gužva. Makar i po cijenu da sutra idem po nalaz.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Super! :D za odnos liječnik - pacijent.

Citiraj plavi aneo prvotno napisa
    MELEM NAKON KLAIĆEVE!!!
    Ja ipak imam puno lijepih stvari reći i za Klaićevu, zgrada nije lijepa , ali doktori i sestre koji su mi liječili dijete imaju krasan pristup djeci.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mene izludjuju guzve, kudgod idemo cekamo satima! Cak i na Srebrnjaku! Pa zasto se nigdje bolje ne organiziraju!? Za jedan pregled treba uzeti cijeli slobodan dan na poslu!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo bi trebali raditi i popodne - pa nismo svi na bolovanju, često se dijete vodi na kontrolu kad je zdravo (ide u vrtić) i jako bi mi pasalo da ga mogu dovesti recimo u pet popodne. Sad se snalazim pa dodjemo pred kraj jutarnjeg termina, tj iza podne-jedan, poslije vrtićkog ručka.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To je za Srebrnjak, u Klaićevoj moraš provisiti cijeli dan, bar kod otorinca, jer uputnice primaju u ranu zoru, pa sjedi i čekaj dok prođe vizita, sastanci, veze, ma užas....

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zika, kako to mislis? pa imaju popodnevni termini. :?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo kod dr. Jelčić, i kad sam zvala uvijek su mi rekli da dođem do pola tri. Nisam ni pitala za popodne - valjda ima koji dan da je tada. Hvala na info!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i kod naseg prijasnjeg doktora i kod sadasnjeg bio je jedan popodnevni termin u tjednu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e, pogledaj na povijesti bolesti, gore uvijek lupnu pecat i zaokruze radno vrijeme tvog doktora/doktorice.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hvala! Trebali smo već oko nove godine na kontrolu ali ja stalno odlažem jer dođe među hrpu bolesne djece (a od jeseni je na flixotideu i od onda zdrav ko dren). Popodne su valjda malo zdraviji, ili griješim? Svejedno, pričekat ću još koji tjedan da prođu gripetine.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo bili u 17.15. Richter je taj dan (ponedjeljak) od 12-20h. Mislim da je i još jedan dan, moram pogledati na tom pečatu što kaže Ivarica.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da je četvrtak, ak nisu promijenili

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •