Evo da se ne kaže da svi kudimo liječnike ja ću podijeliti svoje oduševljenje svojim jučerašnjim posjetom bolnici Srebrnjak.
Oliver mi je lani imao tegobe u proljeće, suzenje očiju, curenje nosa i sl. I inače mu svaka prehlada dugo traje a obzirom da mi je muž alergičar mislili smo da je dobro (i mi i pedijatrica) da ga testiramo. Naručili smo se u 17.15 kod dr. Richtera. Došli smo malo ranije. Prvo me oduševio izgled bolnice jer je sve lijepo uređeno, zidovi su ljubičasto narančasti, klupe u čekaonicama štosne sa zakrivljenim naslonima, super za vidjeti, sve čisto i uredno. Javili smo se sestri na šalter i odmah je uzela podatke i poslala nas na testiranje. Sestra na testiranju je bila super, razgovarali smo, šalili se i Oliver nije pustio niti jednu suzu dok ga je bockala. Zato je dobio diplomu za hrabrost (imaju ih u raznim bojama i onda je on izabrao) na kojoj piše da je sve izdržao hrabro i pritom nije pustio ni jednu suzu. Ne moram ni reći da je bio jako ponosan na to i svima ju je pokazivao. Nakon 15 minuta trebali smo se javiti dr. da on to očita. Dr. Richter je očitao nalaz (nije pozitivan ni na što), ima super pristup djeci, sa mnom je dugo i strpljivo razgovarao o razlozima koji su nas doveli tamo i na kraju je zaključio da bez obzira na sadašnji nalaz on je potencijalni alergičar, moramo pratiti situaciju i bilježiti kada i ako se pojave simptomi te u tom razdoblju ako ih bude uzimati Rinolan ili Claritin sirup. Ponoviti prick test za 12-18 mjeseci.
Bili smo brzo gotovi i zaista mi je lijep osjećaj kad smo Oliver i ja pričali poslije i pitam ga kako ti se sviđa bolnica a on kaže: pa nego šta nego mi se sviđa. A striček doktor, a on veli: pa nego što nego je dobar.
Ljubazno osoblje, a dr. Richter svakako osoba kojoj ću sutra ako bude trebalo s povjerenjem povjeriti liječenje mog djeteta.