Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: I ne dvojim!!!!!!!!!!!!!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno I ne dvojim!!!!!!!!!!!!!

Drage moje svima sretan majčin dan ,nama koje jesmo i svima vama koje ćete postaiti u sto ne sumnjam.Prije 5 godina plakala sam na majčin dan kao sto mnoge od vas danas plaču,ali ne gubite nadu sve vas čeka jedna mrvica koja će vas zvati mama jer ste zasluzile.sorry nemogu vise pisati jer od suza nevidim ekran,ali vjerujte slijedeće godine ćemo dijelisti suze radosnice.Ljubimo vas

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

laky, tebi i ostalim majkama sretan majčin dan sa zakašnjenjem!!!! A ja ću godinama na taj dan, i na ostale blagdane, samo plakati i plakati, jer sam sigurna da moje tijelo nikada neće moći iznjeti trudnoću ...odustajem od toga da ću ikada biti majka, barem ne biloška.....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jao mene, "sa zakašnjenjem", kako sam se probudila, meni je ponedjeljak, 14.05. - sve dane sam pobrkala...

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mury nemoj tako draga.....meni su dva MPO dr. garantovala da kod mene nikad neće biti ništa od trudnoće ali ih nisam slušala i nisam se pokajala

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cure drage želim vam da više niti jedan majčin dan ne dočekate u suzama jedino suze radosnice dolaze u obzir

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Jao mene, "sa zakašnjenjem", kako sam se probudila, meni je ponedjeljak, 14.05. - sve dane sam pobrkala...
    svim mamama sretan majčin dan,ja sam ponosna mama anđela,nadam se u skoroj budučnosti da ču iamti i na ovoj grudi netko ko če me zvati mama,
    mury ti si se probudila 14.5 a ja sam još u petak svima ćestitala majčin dan ,ko zna šta su si mislili,nitko mi nije ništa reko ali danas kad sam vidjela da je to danas,smijem se od muke,ali jednom netko če znati koje taj dan i pamtiče i potsječat če nas da naša borba nije bila uzaludna,živim za dan kada ču čuti riječ,MAMA

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •