Results 1 to 50 of 85

Thread: Totalna flegma

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Beti3's Avatar

SikaPika, mislim da u dobi od 2 i pol godine to sve nije bitno. Daleko sam ja od savršenstva, ali to su meni bebice i na sve gledam kao na igru. Nikakve kazne, nikakve prodike.

Naravno da mora sama očistiti ako namjerno prolije, ali tu stani. Nakon toga se opet igrajte kao da ništa nije bilo. Jer - i nije. Proći će ju, ako vidi da to tebi nije bitno.

edit-uletilo sličnih mišljenja...

No, ovo što piše lukab nije tako jednostavno. Mama ne smije dozvoliti da joj dijete pobjegne. Tu nije krivo dijete, nego mama. I nemoj se osjetiti uvređena, ali tako je. Dvogodišnjaka treba držati, sve dok nisi sigurna da zna kako treba, ili ga ne voditi na mjesta gdje može pobjeći.
    Last edited by Beti3; 21.06.2012 at 11:23.

lukab's Avatar

Quote Originally Posted by Beti3 View Post
    No, ovo što piše lukab nije tako jednostavno. Mama ne smije dozvoliti da joj dijete pobjegne. Tu nije krivo dijete, nego mama. I nemoj se osjetiti uvređena, ali tako je. Dvogodišnjaka treba držati, sve dok nisi sigurna da zna kako treba, ili ga ne voditi na mjesta gdje može pobjeći.
    znam da je offtopic ali moram ovo napisat:
    znam da mi ne smije pobjeci, znam da sam ja kriva, zato ga i nisam kaznila jer je on mali, ne kuzi, ne zna, ja sam odrasla i odgovorna za sebe i njega... i sto puta mi je proslo kroz glavu kakav sam ja to roditelj kad mi moze samo tako nestati... vjeruj mi, osjecaj nije lijep...
    nije lutao medju policama, nije prvi put u ducanu, stajao je pored mene ispred blagajnice, ja sam mu dodala karticu od dm-a da pricuva (kao i 500 puta prije) uzela kusur sa pulta (2 sekunde, nisam ga niti spremila u novcanik) i okrenula se - nema ga... stvar koju smo puno puta prije prosli, procedura koju imam svaki dan kad idemo skupa u ducan i eto - taj dan je odlucio zbrisat...
    sad znam da je to u stanju i zahvalna sam sto sam to shvatila na nacin koji nije imao tezih posljedica...

eto, morala sam to...

Bodulica's Avatar

Quote Originally Posted by lukab View Post
    znam da je offtopic ali moram ovo napisat:
    znam da mi ne smije pobjeci, znam da sam ja kriva, zato ga i nisam kaznila jer je on mali, ne kuzi, ne zna, ja sam odrasla i odgovorna za sebe i njega... i sto puta mi je proslo kroz glavu kakav sam ja to roditelj kad mi moze samo tako nestati... vjeruj mi, osjecaj nije lijep...
    nije lutao medju policama, nije prvi put u ducanu, stajao je pored mene ispred blagajnice, ja sam mu dodala karticu od dm-a da pricuva (kao i 500 puta prije) uzela kusur sa pulta (2 sekunde, nisam ga niti spremila u novcanik) i okrenula se - nema ga... stvar koju smo puno puta prije prosli, procedura koju imam svaki dan kad idemo skupa u ducan i eto - taj dan je odlucio zbrisat...
    sad znam da je to u stanju i zahvalna sam sto sam to shvatila na nacin koji nije imao tezih posljedica...

eto, morala sam to...
    ja moram samo dodati da se ovakve stvari događaju jer roditelji nisu roboti već ljudi koji pokušavaju dati najbolje od sebe.

naravno, većina njih...

ne vjerujem da i Beti nije imala koji sličan "propust" .

zato, nemoj predbacivati sebi nešto što se eto događa mimo nekih naših nastojanja. budi sretna što je sve dobro završilo, jer je život takav da nam često treba i ta doza sreće.