Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
Ponovno čitam, pod konkretnu posljedicu za njezinu dob, mislim da je dovoljno ovo - da pokupi.
Ok, ona je pokupila, nema dalje durenja s tvoje strane (ti si mama). Na to samo kaži u kratkoj rečenici nešto u stilu voda se ne prolijeva, bla, bla, bla,... i završena priča. Idete normalno dalje.

Kad napravi opet neku glupost, opet neka čisti za sobom, ili ako nešto uništava, oduzmi joj,...
da, to je ta stala borba koju moramo provoditi
ma, glupo je uopće što ja očekujem nešto više za tako malo vremena
a možda je i doživljavam starijom, kako bih rekla... ne pametnijom nego ono... ona zna da to što je napravila nije dobro, nije blesava, bistro je i sjajno dijete... pa kako joj se samo da praviti stalno gluposti

a ovo za ignoriranje, znam, znam da je bilo glupo, ali sinoć sam bila tako umorna, i fizički i psihički
osim toga, već dva dana dok radim, ona je cijelo prijepodne unutra jer je vani prevruće
MM je s njom, ali - ja radim u dnevnoj, ona svako malo dolazi nešto pitati, reći, pomaziti se
neki trenutak mogu odvojiti za nju, ali neki ne - moram se skoncentrirati
baš smo danas pričali da bi bilo bolje da idem raditi, obavim, vratim se i onda sam njezina
ovo je baš mučenje, i za nju i za mene jer ispada da se stalno nešto dernjam, da ju mičem od sebe...

večeras smo trebali do grada, a ona je rekla kako bi radije bila s bakom
to me dotuklo jer voli ići i u grad i u knjižnicu...
opet sam napravila glupu grešku, kao prvo, rasplakala sam se, a onda sam krenula srati... ma, sramota me i priznati
sto puta sam takav scenarij prošla u glavi i obećala si kako se neću duriti i predbacivati, a danas sam to napravila
ipak smo svi troje otišli do grada i naravno, bilo joj je super
moram stati na loptu i vratiti više našeg maženja, igranja jedan na jedan (zapravo samo jurcam i pokušavam stići napraviti sve poslove)