Bok curke!Nova sam ovdje i htjela bih pitati za vase misljenje
Pa evo ovak:menst.sam imala 25.4,ovulacija je bila oko 6.5.Moj decko i ja tada smo spavali sa kondomom,ali on je pukao,i svrsio u mene,ne sve,ali veca kol.je ostala u meni.Mene danas uzasno bole cike nemogu ni lezati na na njima,muka mi je i jako mi se vrti.dali je moguce tako rano imati simptome?

Odgovori s citatom
.Hvala na pomoci
Muz i ja smo od nedavno odlucili poraditi na bebici,par dana nakon ovulacije uzasno mi se spavalo ,postala sam jako osetljiva i placljiva,grudi me bole i sinoc skroz nenadano mi se pojavio braon iscjedak a 22 treba da dobijem,pre nego sto sam sam ga ugledala nisam imala nikakve simptome da cu dobiti a inace me jako boli kad treba da dobijem,tako se ponovilo i jutros ,par kapi i nema vise..nikad mi se to nije desavalo..test sam uradila 10 dana nakon ovulacije i bio je negativan,da li je to bilo prerano i da li je trudnoca ipak moguca?
.
. najbolje ti je da se priključiš podforumu Prije začeća (npr. na trenutačno dobrojavanje br 12). tamo ćeš dobiti detaljnije informacije o svemu što te zanima. možeš i tu, ali tamo se baš bave tom "problematikom". naime, sve mi koje siilno želimo bebu, ipak u nekom trenutku dođemo do tog stupnja da počenemo umišljati simptome trudnoće i imamo bolje simptome od prave trudnice