Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Trudna?

Datum pristupanja
    May 2012

Početno Trudna?

Bok curke!Nova sam ovdje i htjela bih pitati za vase misljenje
    Pa evo ovak:menst.sam imala 25.4,ovulacija je bila oko 6.5.Moj decko i ja tada smo spavali sa kondomom,ali on je pukao,i svrsio u mene,ne sve,ali veca kol.je ostala u meni.Mene danas uzasno bole cike nemogu ni lezati na na njima,muka mi je i jako mi se vrti.dali je moguce tako rano imati simptome?

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Još je prerano da bi znala da si trudna. Pričekaj datum kad bi ti trebala doći sljedeća menstruacija (10-ak) dana i napravi test. On će ti pokazati jesi li trudna ili nisu.
    Simptomi PMS-a slični su simptomima trudnoće, a možda je ova mučnina koju osjećaš posljedica tvoga razmišljanja o mogućoj trudnoći.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

obicno me grudi pocnu boliti 1-2 dana prije nego sto cu dobiti menstr.a ovu vrtoglavicu sigurno nisam umislila,jer sam se neki dan nakratko onesvijestila.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ivana099 prvotno napisa Vidi poruku
    obicno me grudi pocnu boliti 1-2 dana prije nego sto cu dobiti menstr.a ovu vrtoglavicu sigurno nisam umislila,jer sam se neki dan nakratko onesvijestila.
    prerano je za vrtoglavicu napravi test za 7 dana
    Posljednje uređivanje od karlita : 13.05.2012. at 12:41

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Evo napravila sam test maloprije.I trudna sam.Hvala na pomoci

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Čestitam

Nives avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cestitam

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Čestitam!

I samo jedan demanti, mogu se simptomi osjetit tako rano, ja sam imala mucnine i vrtoglavice tjedan dana od zaceca.

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam!

I samo jedan demanti, mogu se simptomi osjetit tako rano, ja sam imala mucnine i vrtoglavice tjedan dana od zaceca.
    Točno, ja sam nakon tjedan dana počela sliniti , povraćati i dobila blagu aritmiju

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ivana099 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo napravila sam test maloprije.I trudna sam.Hvala na pomoci
    Čestitam!
    Samo opaska: ako ti je ovulacija bila 6.5., a danas je 13. 5., nema toga testa koji bi več danas pokazao plus.
    Ili ti je ovulacija bila puno ranije, ili si trudna več od prethodnog mjeseca pa si imala "lažnu menstruaciju".

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam!
    Samo opaska: ako ti je ovulacija bila 6.5., a danas je 13. 5., nema toga testa koji bi več danas pokazao plus.
    Ili ti je ovulacija bila puno ranije, ili si trudna več od prethodnog mjeseca pa si imala "lažnu menstruaciju".
    X

Nema ni teoretske šanse da test pokaže plus 7 dana nakon ovulacije.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čestitam!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Čestitam!

mene je držao užasan umor,slabina,i gnježđenje sam bome ositila.a test još nisam bila napravila.nego tek kad je bio ciklus 32.dan.menzis mi nije ni kasnia.
    apravili na plodne dane.a znam akd su mi plodni jer i to osjetim jako.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ima teoretske, a i prakticne sanse za test, ali vrlo rijetko. Obicno samo s onim internetskim testovima od 10-15 mIU, koji i tad pokazuju jedva vidljivu crticu.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ima teoretske, a i prakticne sanse za test, ali vrlo rijetko. Obicno samo s onim internetskim testovima od 10-15 mIU, koji i tad pokazuju jedva vidljivu crticu.
    Kako? Pa 7 dana p.o. tek dolazi do implantacije, ne znam ni da li bi beta u krvi tad išta pokazala. Ovi testovi od 10 jedinica pokazuju pozitivan rezultat 2-3 dana ranije od običnog testa osjetljivosti 25 jedinica (i teoretski a i provjereno u praksi).

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

testovi za ovulaciju sa interneta, su mi pokazali da imam ovulaciju,a bila trudna par miseci.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ja isto imala simptome odmah - nisam povezala s trudnoćom, ali svako jutro mi je bilo muka, u autu otvarala prozor da se nadišem zraka ....pa bole grudi, kao pms, jak pms traje danima, pa zakasni menga hehe
    onda mi je tek bilo jasno

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meni je test s interneta pokazao slabu crticu navečer 10.dan nakon O, 13. dan sam vadila i betu koja je pokazala trudnoću, a simptomi su mi počeli ubrzo nakon toga.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Čestitam!

jap...ja sam 3 puta po sisama, drugacijem iscjetku i nekom drugacije-od-stize-menga, a opet slicnom osjecaju napravila test prije kraja ciklusa. i to cisto da potvrdim sama sebi da znam da znam.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Kako? Pa 7 dana p.o. tek dolazi do implantacije, ne znam ni da li bi beta u krvi tad išta pokazala. Ovi testovi od 10 jedinica pokazuju pozitivan rezultat 2-3 dana ranije od običnog testa osjetljivosti 25 jedinica (i teoretski a i provjereno u praksi).
    Lijepo, zato sto kod nekih, a nisu bas cesti, bHCG raste vrlo brzo. Nije pravilo i nije nesto za osloniti se, ali radi kod nekih zena.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    testovi za ovulaciju sa interneta, su mi pokazali da imam ovulaciju,a bila trudna par miseci.
    Ne, pokazali su ti da si trudna. LH i bHCG su slicni po strukturi i LH trakice pokazuju pozitivno u trudnoci. Treba im veca koncentracija bete nego sto treba testu za trudnocu, ali nakon otprilike 100 mIU bHCG-a, LH trakice ce pokazivati izuzetno pozitivan rezultat.

Moje su uvijek radile za ovulaciju, no probala sam ih i nakon dva tjedna trudnoce, pa nakon mjesec, a i s dva i pol mjeseca i bile su nekoliko puta tamnije od kontrolne crte. Brdo zena zapravo koristi te jeftinije testove za utvrdjivanje trudnoce.

Sto se testa s interneta tice, moj je pokazao prilicno vidljivu crticu 11. dan nakon ovulacije. Znaci da sam mogla nesto jedva vidjeti i puno prije, samo nisam jer nista nisam ocekivala. Bila je rijec o testu za trudnocu, ali istog ranga/jeftinoce kao i LH trakice. Proizvodjac je Wondfo i nije rijec o onima s rozim/zelenim ruckicama koje se mogu nabaviti s ove strane bare (i koji, izgleda, u usporedbi s Wondfom bas i ne valjaju).

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A ako sam ja dobro shvatila,ivana je test napravila 10-tak dana prije očekivane menstruacije.I 7 dana posle ovulacije.Ne znam baš da bi test mogao pokazati trudnoću,ne vjerujem.Ne vjerujem uopšte.

A Ivana se više nije ni javila.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ocekivana menstruacija u principu nikome ne dolazi 17 dana nakon ovulacije, ionako. Vjerojatno je nesto gadno zeznula s racunanjem.

No da, postoje testovi koji NEKIM zenama MOGU pokazati plus vec na 7. dan nakon ovulacije. Rijetko, ali mogu. I svakako ne mogu svi testovi.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pa ako je zm bila 25.4,očekivana m bi trebala biti oko 23.5.A ona test radi 13.5.,znači 10-tak dana prije očekivane m.Na to sam mislila.
    A zaista ne vidim kako bi testovi za t mogli pokazati trudnoći 7 dana nakon ovulacije(za 10 dana o.k,ali baš za 7 nisam još čula) .Vjerovatno bi bhcg u krvi mogao pokazati razinu hormona,trudnoća ili ne,ali test...?

Ali kako primjetih nasmijana ivana se ne javlja više.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da, i ja vidim da se ne javlja . meni je to sve čudno i sumnjivo

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo ja cu se nadovezati na ovu temu
    mi smo imali ciljane odnose i sada mene već dva dana uzasno bole cike i imam dolje osjecaj kao da cu svake sekunde
    dobiti mengu a trebam dobiti tek za osam dana
    a cini mi se stvarno malo prerano za bilo kakve
    simptone kaj vi mislite?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mislim da je oslanjanje na simptome nis' koristi, barem iz vlastitog iskustva. Tek kasnije je sve skupa postalo drugacije od PMS-a.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj kik@ prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja cu se nadovezati na ovu temu
    mi smo imali ciljane odnose i sada mene već dva dana uzasno bole cike i imam dolje osjecaj kao da cu svake sekunde
    dobiti mengu a trebam dobiti tek za osam dana
    a cini mi se stvarno malo prerano za bilo kakve
    simptone kaj vi mislite?
    Možda je prerano, a možda i nije. Nakon što sam u prvih par trudnoća skužila kako se osjećam, u idućima sam znala brzo nakon začeća da je to-to, sigurnih tjedan dana prije očekivane menstruacije. Plave žile na grudima, metalan okus u ustima i puuuno sline. No, svaka je žena drugačija. I želja za djetetom jako voli raditi lažne simptome.

Ali, kako je netko već napisao, ako nema nekog medicinskog razloga da se mora znati jako rano, može se lijepo čekati i uživati, jer trudnoća će biti prisutna i sutra i drugi tjedan.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nisam vjerovala da je moguče sigurno utvrditi trudnoču prije izostanka menge,čak ni dok mi je frendica rekla da je trudna 7 dana nakon ciljanog odnosa,rekla sam joj da je fejk test a onda se meni pojavila(istina blijeda)druga crtica na testu 9dana nakon o,i skoro sam si sjela na rit.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja imam mucnine uzasne,ali ne povracam,temp. svaki dan,gust iscjedak, stalno mokrenje itd. Strasno bih htjela da sam trudna iako su ove mucnine nepodnosljive,hehe..imala sam M 27.04 prestalo mi je 02.05 pa nema svrhe da radim test,ali zelim da cujem vasa iskustva i misljenja

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sreculjica, dobro došla . najbolje ti je da se priključiš podforumu Prije začeća (npr. na trenutačno dobrojavanje br 12). tamo ćeš dobiti detaljnije informacije o svemu što te zanima. možeš i tu, ali tamo se baš bave tom "problematikom". naime, sve mi koje siilno želimo bebu, ipak u nekom trenutku dođemo do tog stupnja da počenemo umišljati simptome trudnoće i imamo bolje simptome od prave trudnice . ne kažem da je to situacija kod tebe i od srca ti želim da su te mučnine prave, ali tamo se nalaze sve cure sa sličnim željama kao što su tvoje i tamo ćeš naći i sreću i tugu i utjehu. ne kažem da ovdje nećeš, ali tamo je ipak "ekipa" koja se bavi tom problematikom. puno sreće .

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sreculjica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam mucnine uzasne,ali ne povracam,temp. svaki dan,gust iscjedak, stalno mokrenje itd. Strasno bih htjela da sam trudna iako su ove mucnine nepodnosljive,hehe..imala sam M 27.04 prestalo mi je 02.05 pa nema svrhe da radim test,ali zelim da cujem vasa iskustva i misljenja
    Ne znam jesi li vidjela moj odgovor na onoj drugoj temi gdje si postavila pitanje pa ću ga ponoviti, ako imaš simptome kao što su mučnine itd. onda ti se svakako već mora očitati i + na testu. Ti simpotomi ako jesu od trudnoće dolaze zbog porasta BTHCG u krvi dakle onda ti se mora i na testu očitati još bi bolje bilo izvaditi betu iz krvi...koliko su ti dugi ciklusi inače?

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pozdrav svima,po prvi put se nalazim na forumu.Citam vasa iskustva pa evo da i ja podelim svoje,zanima me sta mislite Muz i ja smo od nedavno odlucili poraditi na bebici,par dana nakon ovulacije uzasno mi se spavalo ,postala sam jako osetljiva i placljiva,grudi me bole i sinoc skroz nenadano mi se pojavio braon iscjedak a 22 treba da dobijem,pre nego sto sam sam ga ugledala nisam imala nikakve simptome da cu dobiti a inace me jako boli kad treba da dobijem,tako se ponovilo i jutros ,par kapi i nema vise..nikad mi se to nije desavalo..test sam uradila 10 dana nakon ovulacije i bio je negativan,da li je to bilo prerano i da li je trudnoca ipak moguca?
    hvala za svaki komentar

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

milash ako ne dobiješ pravu M, svakako ponovi test. Ako slučajno opet bude negativan, a M i dalje nema, idi svom ginu nek' ti da uputnicu za vađenje bete i

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

10 dana nakon ovulacije je prerano. Po čemu znaš točan dan ovulacije? Mjeriš bazalnu ili...? Ako test napraviš sutra ujutro neće biti prerano.
    To lagano smeđe je uobičajeno u trudnoći. Imaš li još koje simptome? Povećane grudi, velike plave žile koje se vide jasno ispod kože na dojkama, metalni okus u ustima, pojačano slinjenje?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

meni je sve bilo jasno po iscjetku...uvijek u ciklusu nakon ovulacije i pojacanog iscjetka,dolazilo bi mi do smanjenja i to odprilike 5 dana prije M...ovaj put nije doslo i stalno sam imala osjecaj da sam mokra...test pokazao pozitivu 3 dana prije ocekivane

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

bok!nova sam ovdje i nezz dali sam pogodila temu nadam se da jesam...ovako pojavila mi se tamna crta na trbuhu tj.od pupka prema dolje i oko pupka mi je tamnije onako kao prljavo evo tako stoji vec trci tjedan i vide mi se plave zile na dojkama tj vise ispod areole ali sam imala menstruaciju...dali je moguca trudnoca iako sam imala mens..?neznam sta da mislim..molim Vas da mi odg sto prije....unaprijed hvala za svaki savjet i komentar pozz svima

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bok niki,a gle za početak mislim da bi trebala napraviti test na trudnoču,to ti je najlakše i najdostupnije.Imaš li još kakve simptome?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

pa nisam sigurna za te simptome sta jesu sta nisu jer nismo sve iste...nekad me probada dole i stalno imam osjecaj da imam temperaturu,cigare sam smanjila jer su mi jedno vrijeme bas smetale nezz stvarno..najbolje kupit test....bila sam ga pravila prije nego sto cu dobiti i bio je negativan..zbunjuje me ta linea negra citala sam da je to samo kod trudnica...e da i stalno bi spavala....puno ti hvala na odg

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

opet ja...neznam dal se vrijedi nadati stvarno bi htjela da je to to ali eto zbunjuje me to sve....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A neznam baš o toj crti na trbuhu al mislim da se pojavi malo kasnije u trudnoči...
    Ako ignoriramo mengu za koju veliš da si imala,kolko misliš da bi mogla biti trudna?
    Ništ,idi kupi test

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Izvadi beta HCG i znat ces za sigurno

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

stvarno neznam tocno koliko bi mogla biti al ta crta me zbunjuje skroz kad sam citala pisalo je da se to pojavljuje kasnije ali meni to ne nestaje...sutra cu kupiti test pa cemo vidjeti...kod ginek.idem 3.9 pa cemo vidjeti...inace su meni menstruacije skroz bolne jedva ustanem da odem u wc a sad me ova zadnja nista nije bolilo i samo mi je popodne curilo inace sve ostale normalno cijeli da...ništa cure/žena hvala na savjetima

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

molim vas pomozite mi.. 20.8 sam dobila mjesecnicu a momak je svrsija u mene 27.8 a blizu mi je ovulacija. kolike su mi sanse da sam trudna i dali mi ginekolog u ponedjeljak to moze potvrdit? molim vas neka mi neko rece, hvala

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

moze pomoc?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj loca_5 prvotno napisa Vidi poruku
    molim vas pomozite mi.. 20.8 sam dobila mjesecnicu a momak je svrsija u mene 27.8 a blizu mi je ovulacija. kolike su mi sanse da sam trudna i dali mi ginekolog u ponedjeljak to moze potvrdit? molim vas neka mi neko rece, hvala
    Ovisi koji dan ciklusa ti je ovulacija i jesi li sigurna da je to baš taj dan. Ginekolog ti ne može reći da li si trudna, može ti samo potvrditi da je ovulacija prošla. Morat ćeš čekati do iduće menstruacije da saznaš. Inače, nakon ovulacije jajna stanica je živa oko 12 sati ali su spermiji živi nekoliko dana.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj loca_5 prvotno napisa Vidi poruku
    moze pomoc?
    kupi kondome ili odi kod ginekologa po kontacepcijske pilule za slijedeći put i pamet u glavu!

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

ovulacija mi je 30.. onda sansa postoji

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

i ja sam imala mengu nesto kracuu simptomi danas gladd vec par dana spavnne non stop umor jel moguca trudnoca hvala na odg

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cure, uvijek je moguća trudnoća. Jedino je test ili vađenje bhcg hormona iz krvi pravi/prvi pokazatelj trudnoće, i ne nakon spolnog odnosa nego kad treba stići iduća menstruacija. Pamet u glavu, a ja se nadam da vam je ovo čekanje i strepnja dovoljna škola za ubuduće (naravno, ako trudnoća nije željena).

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •