Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Frizurica kod curice

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Frizurica kod curice

MOja curica ima 1 godinu i 5 mjeseci. Ima dugu kosicu, vec do ramena ali je na jednoj strani dosta kovrcava a na drugoj skoro skroz ravna. Prije par mjeseci sam joj prvi put sama skratila siskice i to izgleda kao neki neravni i neuredni bob. Eh, sada se moram odluciti oko frizurice. HOcu je odvesti kod frizera ali nisam ni sama na cistu kakvu frizuricu da joj napravim. Htjela bi da joj pustim siskice, ali ne znam sta ce biti onda s njima kasnije? Kako cu ih odrzavati? Preljepo mi je kada curice od 2 ili 3 godine imaju dugu njegovanu kosu. Ali da li da joj kratim siske a pustam duzinu ili da joj pustim i siske pa da probam izbjeci bob frizuru? Iskusne mame pomozite za pozitivnim i negativnim iskustvima?
    Zaboravila sam reci da joj vec sada mogu svezati kosu i staviti snalu ali to drzi na kosi 5 minuta (ako je raspolozena) i odmah skine. Kako je nauciti da gumice i snale ne skida sa kose?
    Hvala svima

boška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

moja malena će sljedeći mj bit 2g i šišam joj šiškice jer ne voli špangice,a nije zdravo za oči ak je kosa na njima
    malo sam joj dala skratit vrhove,kosa joj se i prije kovrčala a kovrča se i nakon šišanja
    meni su baš slatke curice sa šiškama

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ja sam svojoj curi od 2i pol godine prvo puštala i šiške i dužinu,ali sam joj nakon nekog vremena skratila šiške jer je stalno morala imati špangice i stalno bi se tu češkala kao da je "boli" zato jer bi imala stalno svezano. Tako da sad ima šiške i dužinu malo ispod ramena i baš je slatka.

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam šiške prije kratila, sad ih puštamo. Pošto još nisu dovoljno duge, radim joj razne frizure, najčešće nosi 'palmicu' (šiškice u repiću), onda špangicu, kečkice ili repić pa si još pomognem sa špangicama.. ako tvojoj ništa od toga ne smeta, treba se malo potruditi i sačekati da naraste kosa kako treba, ali bit će lijepo oboje, kako god da se odlučiš..

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

šiške sam im uvijek rezala na izrazito kratko, jer mi je to totalno cool a stoji im pregenijalno. ostatak kose nisam dirala, osim što ih je par puta ošišala frendica frizerka i to onako baš otkačeno i neuobičajeno, volim fizure sa stavom špangice i fizure nikad nisu nosile, sad se zna desiti ponekad da ih same stave ali uglavnom ne.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam šišala na kratko (do ušiju) sve dok se dala. Naime, tako mi je savetovala rođaka frizerka, da bi kosa ojačala i bila gusta treba je redovno šišati, duga kosa opterećuje koren dlake pa on slabi (tako sam ja to shvatila). I šiške kao i Lutonjica, uvek full kratke. Sa nepune 4 godine je odlučila da hoće dugu kosu pa sad puštamo, ali šiške i dalje redovno kratimo.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

uhhh ovo i mene muči, mi samo uspijemo skupiti šiške u pa (palmicu) to je jedino što jedva dopušta, ne volimo ni špangice ni slične modne dodatke
    šišat mi ne da i nismo se još šišale "zapravo" samo sam joj šiške ja dva puta u snu uspjela skratiti (na lgani cik-cak naravno), ali sad su nam već jako duge, a i pa nam je dosadila
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 14.05.2012. at 00:20

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ni moja nije voljela špangice i sl. sve do prije godinu dana, sad svako jutro bira drugu frizuru, sve je dobro dok ne poželi punu glavu pletenica.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

moji klinci rođeni su s izuzetno puno lijepe i guste kose. ošišala sam ih prvi put sama kad su bili oko 6 mjeseci jer su imali "fudbalerku" i jako se znojili po vratu ispod kose.
    elu i danas šišamo kratko ili malo manje kratko (kod dječije frizerke). ja ne volim špangice i boli me "kosa" od repa, tako da mislim da bi tako bilo i djetetu.
    nikad neću dokučiti zašto roditelji malenoj djeci "puštaju " kosu. ne čini mi se to ugodno za djete uopće.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja moju sisam na kratko (kod frizera of course). I naravno dobila sam spotanciju da izgleda ko decko. A ima rijetku tanku kosu koja se tamo na potiljku mrsi i petlja grozno, i jos povrh svega se mrzi cesljati, jednom u tri dana kad je pocesljam odmah rascupa kosu. I kod susenja kose, ja rascesljam a ona odmah sve rascupa, pa joj te tri dlake strse u zrak.

Sad smo se dogovorili da joj pustamo kosu - ali bogme ja se s njom nemam namjeru svaki dan svadjati oko cesljanja (dovoljna mi je rasprava oko pranja zubi), pa ce sad umjesto djecackog razbarusenog looka imati curicasti krajnje neuredni zapetljani look

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •