-
-
moja malena će sljedeći mj bit 2g i šišam joj šiškice jer ne voli špangice,a nije zdravo za oči ak je kosa na njima
malo sam joj dala skratit vrhove,kosa joj se i prije kovrčala a kovrča se i nakon šišanja
meni su baš slatke curice sa šiškama
-
Ja sam svojoj curi od 2i pol godine prvo puštala i šiške i dužinu,ali sam joj nakon nekog vremena skratila šiške jer je stalno morala imati špangice i stalno bi se tu češkala kao da je "boli" zato jer bi imala stalno svezano. Tako da sad ima šiške i dužinu malo ispod ramena i baš je slatka.
-
Ja sam šiške prije kratila, sad ih puštamo. Pošto još nisu dovoljno duge, radim joj razne frizure, najčešće nosi 'palmicu' (šiškice u repiću), onda špangicu, kečkice ili repić pa si još pomognem sa špangicama.. ako tvojoj ništa od toga ne smeta, treba se malo potruditi i sačekati da naraste kosa kako treba, ali bit će lijepo oboje, kako god da se odlučiš..
-
-
Ja sam šišala na kratko (do ušiju) sve dok se dala. Naime, tako mi je savetovala rođaka frizerka, da bi kosa ojačala i bila gusta treba je redovno šišati, duga kosa opterećuje koren dlake pa on slabi (tako sam ja to shvatila). I šiške kao i Lutonjica, uvek full kratke. Sa nepune 4 godine je odlučila da hoće dugu kosu pa sad puštamo, ali šiške i dalje redovno kratimo.
-
-
Ni moja nije voljela špangice i sl. sve do prije godinu dana, sad svako jutro bira drugu frizuru, sve je dobro dok ne poželi punu glavu pletenica.
-
moji klinci rođeni su s izuzetno puno lijepe i guste kose. ošišala sam ih prvi put sama kad su bili oko 6 mjeseci jer su imali "fudbalerku" i jako se znojili po vratu ispod kose.
elu i danas šišamo kratko ili malo manje kratko (kod dječije frizerke). ja ne volim špangice i boli me "kosa" od repa, tako da mislim da bi tako bilo i djetetu.
nikad neću dokučiti zašto roditelji malenoj djeci "puštaju " kosu. ne čini mi se to ugodno za djete uopće.
-
Ja moju sisam na kratko (kod frizera of course). I naravno dobila sam spotanciju da izgleda ko decko. A ima rijetku tanku kosu koja se tamo na potiljku mrsi i petlja grozno, i jos povrh svega se mrzi cesljati, jednom u tri dana kad je pocesljam odmah rascupa kosu. I kod susenja kose, ja rascesljam a ona odmah sve rascupa, pa joj te tri dlake strse u zrak.
Sad smo se dogovorili da joj pustamo kosu - ali bogme ja se s njom nemam namjeru svaki dan svadjati oko cesljanja (dovoljna mi je rasprava oko pranja zubi), pa ce sad umjesto djecackog razbarusenog looka imati curicasti krajnje neuredni zapetljani look
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma