-
Malo problemčića iz raznih domena :)
Evo otvaram novu temu jer nas muči nekoliko stvari, pa da vam ne pišem na pet različitih mjesta ovako ćemo
Malac ima 6 mjeseci, dojimo, počeli smo i s dohranom, ali laganini jer ima i atopijski a i stvarno nam se ne žuri nigdje. Glavni problem je bilo kravlje mlijeko, kad sam sve m. proizvode izbacila iz prehrane, svrbež i proljev su prestali i nisam mu više davala fenistil ni biogaiu. Unazad nekoliko tjedana on sve gore i gore spava. Otkako se rodio nije neki dnevni spavač, ali je već sa par mjeseci premda je dojen znao odguliti i po 6 sati u komadu po noći. E sad, čitala sam ovdje dosta i zaključila da su te njihove promjene ritma normalne, npr. vrijeme buđenja, kad ide spavati, spavanja po danu i sl. No, ovo je nešto čudno, skroz. Ide spavati oko 9 navečer. Mirna sam do 23-ponoć, onda jede i kreće spektakl. Svako malo, frajer se vrti, pa se okrene za 90 stupnjeva u krevetiću, pa se pomakne do gornjeg naslona pa ga lupa glavom, pa se okrene na trbuh pa ga to probudi jer ne spava nikad u tom položaju, pa se propinje, pa se isteže, pa stenje, i to ja sve inače pratim u polusnu (ovo traje nekih tjedan, desetak dana), ali sinoć mi se nije spavalo pa sam ga baš pomno pratila i skužim da se ponovno počeo češkati po glavi i to baš jako. Imao je jedan ćelavi krug nazad iako sam ga ja okretala svaku večer, i sad mu je počela rasti kosa na tom dijelu i točno se tuda češka - je li moguće da ga svrbi jer mu kosa raste? A to propinjanje i rotacije koje izvodi po krevetiću su mi nevjerojatni, i to radi samo po noći, po danu ne.
Ja sam mu sinoć uključila opet fenistil za svaki slučaj pa ću vidjeti kakav će biti večeras. Od sumnjivih namirnica sam jela limun, tj. limunadu koju inače ne pijem zbog njegovog ad-a, ali sam malo prehlađena a preferiram prirodni vitamin c od tableta, i grašak, no to opet ne jedem svaki dan u zadnjih deset dana?!
Onda, nema stolicu već 4 dana, i prducka tu i tamo - koliko je normalno? Fontanela mu je blago uvučena, nutkam ga s vodom stalno, ali slabo. Na bocu neće/ne zna/praktički ju ne upotrebljavam, na žlicu jedva. Ima tko sličnih iskustava? Koliko vode treba zapravo bebi od 6 mjeseci? I zadnje, ja imam gljivice, pila sam antibiotik za zub nedavno i sad ih se nikako riješiti. Može li to njemu i na koji način naštetiti s obzirom da je dojen? Što smijem koristiti protiv gljivica? Eto, hvala unaprijed na odgovorima i oprostite na gigantskom postu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma