Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: pomoć

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno pomoć

nemam pojima kako topic nazvati ni kako tražiti dal je već tako nešto bilo na forumu, eto kaj me muči:
    jučer smo Jakobu na pimpaču s jedne strane (ispod kožice) vidjeli neku naslagu, nije veliko, izgleda kao naslaga masnog tkiva. Izgleda da ga ne boli. Pa sad ne mogu se strpjeti do doktorice pa pitam vas dal je netko ima iskuvstva s time?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda se radi o zmazanoći? Jeste li probali očistiti (sa mokrom vaticom ili štapićem za uho)? Jer ako je zmazanoća (a možda čak i ako nije) vjerovatno će pišica nateknuti...eh sad neka me neko ispravi ako griješim...

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma mislim da nije zmazanoća, do toga se ne može doći ni vaticom ni štapićem. Probala sam istjerati to van (izgurati prema gore pa van kroz rupicu) al ne miče se baš previše tako da mislim da je to zaraslo ili izraslo na pipmaču.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

hildić, to je imao i hrvek prije par mjeseci, otišlo samo.

ali ako zapaziš da natiče ili se počne crveniti ili ga počne bubati - potraži mišljenje pedijatra. valjda.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako ne znaš što je, ili ne možeš odstraniti, odi sa mišem odmah kod pedijatra.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ti je normalna pojava kod dečkića, nemoj brinuti niti trčati doktoru. Mislim da se zove smegma ili tako nekako. Kad se kožica prevlači prema gore onda će to bijelo izaći van. Probaj staviti na vaticu malo ulja za bebe i polako mu to izvući van, ako se neda ništa. Samo nemoj ništa na silu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I nas marko ima to isto ( bar mi se po tvom opisu tako cini) Nama pedijatrica rekla da mazemo nekom masti ( za oci) ali sam od drugih ljudi cula da to uopste ne treba dirati. Pa sad ni ja vise nisam pametna.
    On to ima vec neko vrijeme i nista ne natice niti ga boli. Nadam se da ce proci samo od sebe. :/

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni se čini da je to više kao lojna nakupina, kad izađe dosta je tvrdo (kao guma) i veličine zrna prosa. Moji su to imali, nije ništa za zabrinjavanje. Probaj ga duže kupati pa onda ovo sa baby uljem. Ali ako nije oko toga ništa crveno ni otečeno najbolje pusti na miru, izaći će kad tad.

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mamazika upravo to sam i ja mislila. Tako nekako sam i doktorici preko telefona objasnila. Sutra idemo na cijepljenje pa bude doc i to pogledala.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Meni se čini da je to više kao lojna nakupina, kad izađe dosta je tvrdo (kao guma) i veličine zrna prosa. Moji su to imali, nije ništa za zabrinjavanje. Probaj ga duže kupati pa onda ovo sa baby uljem. Ali ako nije oko toga ništa crveno ni otečeno najbolje pusti na miru, izaći će kad tad.
    To je to. Mislavu se povremeno pojavi. Malo je problem jer se njemu to s vremenom malo stvrdne (gumira) pa kaže da ga boli. Zato kada opazim da se pojavljuje nekoliko dana nakon kupanja tjeram prema gore pa onda samo izađe.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Ako ne znaš što je, ili ne možeš odstraniti, odi sa mišem odmah kod pedijatra.
    A ništa ne kaže što napraviti s djetetom.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kupaj ga što duže u kamilici. F. se to događalo nekoliko puta dok kožicu nismo uspjeli potpuno prevući preko "miša".

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma jadni "mišić".
    Hvala cure

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

je i skužila sam da ako "to" stisnem kratko ostane u tom obliku

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Bas super sto ste ovo spomenuli. Filip isto ima nesto pod kozom na penisu. Meni izgleda kao zrno pijeska ispod koze-ne mice se, tvrdo je na dodir i ne boli ga. Ne znam otkad to ima, nedavno sam primjetila. Jel to to? Bas sam mislili ici pedijatrici da pogleda.
    BTW-kako znati svrbi li ga pisa ili se samo igra? Filip pri presvalecnju nateze dragi mu organ, ja nisam sigurna svrbi li ga, igra li se ili mu je to uvod u piskenje. Nema crvenila, iscjedaka niti bilo sto slicno (osim one tvrde tockice ranije opisane).
    :?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Sto, nitko nista? Nikome se bebac ne dira? Tvrde tockice pod kozom?
    Jaaaviiteee se!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moj je zadnjih par dana otkrio pišulinca pa ga tu i tamo nategne malo dok mijenjamo pelenu.
    Inače, ja mu čistim pišulinca ujutro i navečer s uljem i sterilnom kompresom (razrezanom na 4 dijela) jer nam je nefrologica tako rekla (nakon 4 mjeseca prevlačiti koliko ide) i riješili se bakterije a i onog bijelog jer se ne stigne napraviti! i najlakše je nakon kupanja kad s odmoči

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I kod mojeg mališe je isto, a kožicu još nismo uspjeli prevući do kraja i on se stalno buni ak mu to radim.
    Kak da ga naučim da to sam radi?? On nešto nije previše zainteresiran za navlačenje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •