Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Odbija dohranu i nezeli piti nista

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Odbija dohranu i nezeli piti nista

Sta napravit mala ce uskoro 7 mj i jos nezeli prihvatit dohranu odnosno nece otvarati usta. Jos smo na par zlica na dan i to je to cica joj je dalje No1. I problem je sto nece tekucinu popije 2 gutljaja iz kljunasice i to je to. STA DA NAPRAVIM

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa Vidi poruku
    Sta napravit mala ce uskoro 7 mj i jos nezeli prihvatit dohranu odnosno nece otvarati usta. Jos smo na par zlica na dan i to je to cica joj je dalje No1. I problem je sto nece tekucinu popije 2 gutljaja iz kljunasice i to je to. STA DA NAPRAVIM
    to je potpuno normalno i ok. Što da radiš? Čekaš da ju prođe, i nudiš kao i do sad.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

par žlica na dan je skroz dobro
    nudi i dalje i ne živciraj se. ionako je mlijeko glavna namirnica u toku cijele prve godine.
    dodatna tekućina joj očito ne treba, dobije dovoljno iz tvojeg mlijeka, pogotovo s obzirom na to da jede malo dohrane

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I nama je bilo identično, ali se nisam uzrujavala ni pretjerano nutkala...i sve je došlo na svoje s vremenom.

Do 17 mjeseci (do kad je sisala) ni u najvećim vrućinama nije pila više od gutljaj-dva vode; sve je dobila sisanjem. Od kad je prestala sisati pije na litre :D

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

straH me jer je ona 24 sata na cici pa da joj nije dosta

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ajme, moja je počela prihvaćati dohranu tek sa 14 mjeseci. I vodu isto tako.
    A na cici je bila non-stop.
    Bilo je perioda da bi kao počela jesti, 2-3 tjedna i onda opet mjesec dana ni pogledat žlicu.
    Sad evo, kao jede, a prije par dana je opet bila faza nejedenja od koji 5-6 dana.
    I cica je i dalje glavna.
    Ne sekiraj se, ja sam već bila na rubu. Sva sreća na ovom forumu pa sam se unormalila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •