Sta napravit mala ce uskoro 7 mj i jos nezeli prihvatit dohranu odnosno nece otvarati usta. Jos smo na par zlica na dan i to je to cica joj je dalje No1. I problem je sto nece tekucinu popije 2 gutljaja iz kljunasice i to je to. STA DA NAPRAVIM![]()
Sta napravit mala ce uskoro 7 mj i jos nezeli prihvatit dohranu odnosno nece otvarati usta. Jos smo na par zlica na dan i to je to cica joj je dalje No1. I problem je sto nece tekucinu popije 2 gutljaja iz kljunasice i to je to. STA DA NAPRAVIM![]()
par žlica na dan je skroz dobro
nudi i dalje i ne živciraj se. ionako je mlijeko glavna namirnica u toku cijele prve godine.
dodatna tekućina joj očito ne treba, dobije dovoljno iz tvojeg mlijeka, pogotovo s obzirom na to da jede malo dohrane
I nama je bilo identično, ali se nisam uzrujavala ni pretjerano nutkala...i sve je došlo na svoje s vremenom.
Do 17 mjeseci (do kad je sisala) ni u najvećim vrućinama nije pila više od gutljaj-dva vode; sve je dobila sisanjem. Od kad je prestala sisati pije na litre :D
straH me jer je ona 24 sata na cici pa da joj nije dosta
ajme, moja je počela prihvaćati dohranu tek sa 14 mjeseci. I vodu isto tako.
A na cici je bila non-stop.
Bilo je perioda da bi kao počela jesti, 2-3 tjedna i onda opet mjesec dana ni pogledat žlicu.
Sad evo, kao jede, a prije par dana je opet bila faza nejedenja od koji 5-6 dana.
I cica je i dalje glavna.
Ne sekiraj se, ja sam već bila na rubu. Sva sreća na ovom forumu pa sam se unormalila.