kod moje L. u razredu su se prije dva-tri mjeseca djeca sama dogovorila da ce kupiti nesto uciteljici za kraj godine i sami su poceli skupljati novce - tko moze - 10 kuna mjesecno
ocito su i klinci ufurani u prodaju na rate i kredite pa su se i sami dosjetili tome (mislim da je ovo ustvari prigodan smajlic

)
uglavnom - oni su se medjusobno to sami dogovorili, ja sam saznala neki dan za to jer je Lucija to davala od svog dzeparca i zaboravila mi rec do sad.
zamolili su uciteljicu iz vjeronauka da ih fotka pa ce razviti sliku za uciteljicu, sad razmisljaju da joj naprave puzzle od te fotke, ne znam sto ce odluciti na kraju
dogovorili su se da ce joj kupiti neku narukvicu (uciteljica stvarno dosta nosi nakit pa je to i prigodno za nju), ako ce imati dovoljno novaca zelja im je neku s plocicom pa ugravirati 'vasi cekaci' na nju

oformili su i grupu koja ce ici u shoping - cetiri curice i tri decka, jucer me L. pitala dal bi ih i ja vozila kad ce ici, jedna mama je pristala, al je grupa izaslanika malo prevelika za jedan auto
mene su odusevili, mislim da su stvarno realno i lijepo to smislili