Pokazuje rezultate 1 do 50 od 159

Tema: Poklon za učiteljicu na kraju 4.OŠ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moji su popljuvali ideju scrapbook-a, ono baš lijepi uvez, da je to bacanje novca
    jedna mama je poslikala svu djecu, dala im papir cca a4 da neš nacrtaju i to će se uvesti na spiralu
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 28.05.2014. at 12:58

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    moji su popljuvali ideju scrapbook-a, ono baš lijepi uvez, da je to bacanje novca
    jedna mama je poslikala svu djecu, dala im papir cca a4 da neš nacrtaju i to će se uvesti na spiralu
    Prema mom iskustvu, uvijek se nađe nekih pljuvača, bez obzira kako dobra ideja bila.... Ja sam se toga klonila još od zadnje godine vrtića (tada sam još i sudjelovala, kasnije sam samo pitala "koliko treba donijeti para" i nije mi padalo na pamet angažirati se na drugačiji način.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je tak sam i ja napravila prije 2 godine, učiteljica se rascmoljila kad je uzela knjigu.

usput slikal ih je profač njemačkog, a oni su sami napravili barikade da učiteljica ne može u razred

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a vidi ovakav uvez, kod nas je super prošlo http://public.fotki.com/majja/spomen...ar-lidija.html
    elegantnije je od spirale

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •