Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: mješovita vrtićka grupa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kakva su iskustva kad npr. brat i sestra idu u istu mješovitu grupu?

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj emarink prvotno napisa Vidi poruku
    Kakva su iskustva kad npr. brat i sestra idu u istu mješovitu grupu?
    Naše iskustvo je odlično!
    Svatko je našao svoju ekipu, ali imaju i puno prekrasnih zajedničkih doživljaja.
    A i jako je praktično (iste tete za dogovor, isti roditeljski, isto dežurstvo...).

Ako je jedno bilo bolesno, nema šanse da drugo ode u vrtić (ali to nam nije bio problem, dapače).
    Jedino bi bio problem onaj limit (ne mlađi od 5 godina) za odlazak na izlet i grad mladih, ali to nas je zaobišlo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja znam za slučaj kad je mlađi brat trebal ić u grupu do jer je bio mlađi, a on je stalno bio tužan i bježal u grupu od sestre, na kraju su skupa bili u grupi cca 3 godine

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

kćer nam je krenula u vrtić prije par dana pa smo saznali da je najstarija u mješovitoj grupi. budući da se naravno nedovoljno razumijem u dječju psihologiju, brine me kako će ovakva situacija utjecati na samu adaptaciju i daljni razvoj djeteta. razgovarao sam sa stručnim timom dječjeg vrtića koji mi je savjetovao da pricekamo par tjedana pa da će poduzeti "nešto" ako primjete nazadovanje!. Sada je ne mogu prebaciti zato što su sve ostale grupe popunjene i preko normativa (ne znam zasto onda ne prerasposdjele djecu iz tih prevelikih grupa (28) u ovu manju (20)? da detaljnije opisem, kćer mi je rodjena u 1.mj. 2009, jedan decko je mladji 4 mj (takodjer su roditelji nezadovoljni) i ima jos 8-9 rodjenih krajem 2009. a ostali su dvogodisnjaci, mnogi jos u pelenama i naravno ocekivno s obzirom na dob- slabijih komunikcijskih vjestina. Citajuci misljenja roditelja, mješovite grupe mi se čine kao dobra ideja, naravno većinom roditelji komentiraju kako mladji nauce puno od odraslih.
    što se dešava starijoj djeci?
    tesko mogu smatrati grupu moje kćeri mješovitom kad ih je samo dvoje vršnjaka i to sam rekao timu kao glavni problem, jedan oo odgovora, više u šali, da će kćer postati šefica- to je sasivm suprotno od onoga što ja želim

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •