Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Problemi s čitanjem Foruma na HTC-u

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administrator admin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Vjerojatno je bug negdje u mobilnoj temi, s obzirom da koristimo posljednju verziju forumskog SW-a morat cemo pricekati novu verziju u kojoj ce to vjerojatno i biti riješeno. Jel se to od uvijek događa ili?

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj admin prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno je bug negdje u mobilnoj temi, s obzirom da koristimo posljednju verziju forumskog SW-a morat cemo pricekati novu verziju u kojoj ce to vjerojatno i biti riješeno. Jel se to od uvijek događa ili?
    Meni oduvijek, tj. od prije godinu i pol - dvije, kako imam Desire. I da, netko je ranije spomenuo da ne može postati preko mobitela, ne mogu ni ja. Nisam to prije probala, jer sam čitama, ali istina je, ne može se ni preko Desirea slati postove. Dakle, kod mene je slučaj da ne mogu kliknuti na brojeve koji označavaju stranice ispod naslova teme. Ne mogu otići na pr. zadnju stranicu neke teme. Ili mi "uhvati" naslov teme ili ime onog tko je pokrenuo temu, odnosno, uhvati mi naslov ispod jer sam na više tema, naravno, subscribana. Prilično je frustrirajuće za nas koji više čitamo preko moba, nego na kompu. Čitam i druge forume, ali tamo nemam takvih problema. Nadam se da će biti riješeno s novom verzijom, jer su mi noćna prebiranja po mobitelu najčešće jedino slobodno vrijeme za gledati ovaj Forum.

P.S. Isto ne koristim aplikaciju, praktičnije je preko browsera.
    Posljednje uređivanje od Aiko : 18.05.2012. at 10:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •