Ajmo redom
Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
1. da li boli kad beba sise bas tu dojku? I uvijek pred kraj podoja?
2. Da li uvijek dojis u istom polozaju (mozda te zaboli neki ledjni misic i onda se parajuca bol protumaci kao bol u dojci, kaze bibilija da je sasvim uobicajeno da dodje do zabune) i u kojem polozaju doji?
3. Je li moguce da je dojka prepunjena kad krenes dojiti? Imas li osjecaj?
Odgodjeni let down isto moze uzrokovati takvu bol.
4. Da li te ikad boli izmedju podoja? Takva "parajuca" bol moze doci i uslijed naglog punjenja mlijecnih kanalica.
5. Kakve su ti bradavice? Ok ili su ostecene? Ako su ostecene, mozes li opisati?
6. Bole li te i bradavice nakon podoja?
7.Mozes li napipati ikakvu kvrzicu na toj strani gdje te boli? Kakav grudnjak koristis, sa zicom ili bez, koliko ti je udoban?
1. Boli i kad siše i kad ne siše tu dojku. Ali ne boli konstantno, nego žigne kroz dojku tu i tamo.
2. Na leđima nema šta me ne boli Dojimo u kolijevci, nogometnoj lopti, ležeći ne, premala je da uhvati moju mrcinu.
3. Dojke mi nikad nisu prepunjene, ali su uvijek pune. Let down ne osjećam, ali sam ga danas vidjela na djelu. Moram priznat da sam iznenađena jačinom i čudi me kako tu navalu ne osjećam
4. Boli i između podoja, i za vrijeme, i nakon. Ne nalazim pravilo, samo se pojavi i nestane.
5. Bradavice ki u cure ni ragade, ni ranice, ni crvenila.
6. Bradavice me uopće ne bole, ma nisu niti osjetljive. Samo tamo negdje sredinom dojke.
7. Nema kvržice, grudnjak je sa žicom. Sumnjam da je od toga, malo ga po danu nosim. Probat ću ga izbacit.

A glede prehrane, znam ja da bi trebala izbacit slatko i smanjit Uh, ali vučeeee
Skupljam snage za radikalne rezove.

I za kraj jedno glupasto pitanje za probiotike: jel se oni koriste za vrijeme ili nakon antibiotika? Nekako mi se čini da ono bakterija šta oni obnove antibiotici odmah unište, ili se varam?