Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Neće mi dati ruku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    kad je kata bila manja, ili sam nemilosrdno drzala ruku, cak sam ju znala prebacit preko ramena i nosit :D sve su to situacije gdje se MORALO ici preko ceste. kod nas doma se da prezivjeti, i izbjeci promet, no mi smo morali ici u grad i tad mi opcija "idemo doma" nije mogla posluziti. s vremenom je ispiranje mozga upalilo.
    Opciju "idemo doma" smo vježbali u situacijama kad sam imala mogućnost otiči doma (bilo je djetetu važno da se ide, a ne meni).

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Opciju "idemo doma" smo vježbali u situacijama kad sam imala mogućnost otiči doma (bilo je djetetu važno da se ide, a ne meni).
    ja sam rijetko imala tu opciju. mozda koji put kad joj je bila i sestra al onda bih kaznila i nju. u biti sam na konju od kad sam shvatila da "kazna" za jednu od njih ne mora nuzno znaciti kaznu za nas sve ostale, pa bih recimo anitu s tatom poslala u park, a manju odvela doma (unatoc arlaukanju). no kati je u principu ok i doma. dok je mama s njom. onda sam joj rekla da cu je ostavit doma sa nekim drugim. sad joj je i to okej. pa za popizdit. prilagodljiva na mater :kez:

mislim, ne mora ona meni dati ruku kad negdje idemo, osim kad smo na cesti (i to nekad). no bilo je i gadnih faza, npr, bilo joj je jako zabavno cimat nas kao, bacit ce se pred auto. :bacac plamena:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •