Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Neće mi dati ruku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Chiara76 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

imam osjećaj kao da sam jedna od rijetkih koja ima "neuhvatljivo" dijete

Ovakav osjećaj i ja imam. Sa starijim nisam baš imala takvih problema iako je strahovito temperamentan i aktivan, ali sa mlađom su problemi krenuli čim je prohodala. Prošlo ljeto
    smo bili u Zadru, ona stara 1,5 godinu i nikako mi ne da ruku u večernjem obilasku grada gdje je strahovita gužva. Tako je i danas, godinu dana kasnije, i vjerujem da krasno izgledamo
    u šetnji po našem gradu gdje ju ja držim za zglob da mi ne izmigolji, a ona cijelim putem protestira da ona zna sama lijepo hodati. Mislim, šeta ona polako pokraj mene, ali jednom prilikom
    je odjednom protrčala ispred mene i završila na pola ceste dok sam je stigla. Na svu sreću nije naišao automobil jer se sigurno nebi mogao zaustaviti. Užas.
    Probala sam razgovarati s njom, ali očito je to jednosmjerna komunikacija, tako da ja nikako ne vidim rješenje naših problema.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Chiara76 prvotno napisa Vidi poruku
    u šetnji po našem gradu gdje ju ja držim za zglob da mi ne izmigolji, a ona cijelim putem protestira da ona zna sama lijepo hodati. Mislim, šeta ona polako pokraj mene, ali jednom prilikom
    je odjednom protrčala ispred mene i završila na pola ceste dok sam je stigla. Na svu sreću nije naišao automobil jer se sigurno nebi mogao zaustaviti. Užas.
    Ovo mi se dogodilo daaavno sa starijim, samo što se on zabio glavom u auto koji je prolazio po cesti. Na moju sreću sve je dobro prošlo. Od tada nemam razumjevanja za izražavanje dječjeg karaktera u potencijano opasnim situacijama. Ja sam mater i ima da me se sluša!!!

Citiraj Chiara76 prvotno napisa Vidi poruku
    Probala sam razgovarati s njom, ali očito je to jednosmjerna komunikacija, tako da ja nikako ne vidim rješenje naših problema.
    Ako sam dobro shvatila mala ti ima 2,5 godine. Nema tu nekog razgovora. Probaj se izrazit u 2-3 kratke i jasne rečenice, da objasniš kaj radiš, primi za ruku i vozi. Prije ili kasnije će ona popustit, kad vidi da ti ne popuštaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •