-
Endometrioza
Cure,
evo mene opet trebam vašu pomoć i podršku. Ja sam prije slijedećeg IVF-a (2. po redu) odlučila samoinicijativno napraviti sve pretrage, jer mi se činilo da bi me moj dr. slao na bezbroj pokušaja, bez da vidimo pravi razlog neuspjeha.
Već duže vrijeme imam simptome endometrioze, jučer sam bila u Ljubljani na pregledu kod dr. koji se bavi baš endometriozom, i eto na lijevom jajniku imam manje cistice, a desni je jače zahvaćen. Nemam baš točne podatke, jer ću nalaz dobiti poštom.
Nakon što mi 2. godine svi dr. u Rijeci, uključujući i dr. koji mi je radio 2 inseminacije i ivf tvrde da je sa mnom "sve u najboljem redu", da sam mlada i zdrava i ciklusi su normalni, a ja tvrdim da mi prema simptomima mora bit nešto, i to se potvrdi, dođe mi da puknem od bijesa
Ali, to me tjera i na action i nalaženje rješenja
Uglavnom, prije odabira liječnja moram na laparoskopiju, Problem mi je to što u riječke doktore jednostavno više nemam povjerenja, a operacija u Ljubljani mi je trenutno malo preskupa. Zato molim cure koje su radile laparosokpiju u Zagrebu, da mi preporuče nekog liječnika u kojeg imaju povjerenja, pa bih to onda obavila ako je moguće preko uputnice u zg. Ako je neka od cura radila to u Rijeci, svejedno molim iskustva.
Hvala svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma