Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Ocjena kao disciplinska mjera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

To obavezno treba riješiti prije nego uhvati maha. Kakvo crno udaljavanje s nastave u toj dobi, šta da se nešto dogodilo vani?

Moj savjet je popričati s učiteljicom, nježno ali dati do znanja da si spremna ići dokle god treba.

A nije loš ni martin savjet, ako što i riješiš sad pretpostavi koliko će takvih situacija bit do kraja.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    To obavezno treba riješiti prije nego uhvati maha. Kakvo crno udaljavanje s nastave u toj dobi, šta da se nešto dogodilo vani?

Moj savjet je popričati s učiteljicom, nježno ali dati do znanja da si spremna ići dokle god treba.

A nije loš ni martin savjet, ako što i riješiš sad pretpostavi koliko će takvih situacija bit do kraja.
    Ja ne bih bila baš nježna.... Ja bih tražila razgovor ODMAH, danas ili sutra, a ako odbije ili izvrdava, zatražila bih sastanak u prisustvu ravnatelja ili stručne službe. Ako odbije, otišla bih ravnatelju BEZ nje, pa nek se vadi kako god zna. I ne bih brinula o posljedicama za svoje dijete, dijete već sad trpi posljedice ovakvih postupaka, a čini mi se da nije prvi put.

Učiteljica je sama sebi iskopala jamu kad je dozvolila da djeca sjede kako žele, a onda nije znala izaći na kraj s posljedicama.

Jedan u imenik iz vladanja i kompetencija do kraja godine. Učiteljici, ne djeci...

tanja, iskreno, bjež od toga dok je još vrijeme, meni je tako žao što to nisam napravila za svoje dijete....
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 17.05.2012. at 17:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •