Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ugnojile se kozice

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Ugnojile se kozice

Marin je na stopalima imao puno kozica i one su bile najveće od svih. Sad su kozice po tijelu prošle, ostale su krastice, a one na stopalima su još ogromne. Jutros mu je jedna između prstiju pukla i ostao je ogroman, ugnojeni krater od skoro 1 cm. Sad kad sam bolje pogledala i ostale skužila sam da su i one ugnojene, samo što nisu pukle. Ima ih 15tak kom na oba stopala.
    Prvo, šta da radim s tom što je pukla? Ja sam mu dva puta prala noge (malo natačemo u čistoj vodi) , dobro posušila i naprašila Bivacinom. Bos je cijelo jutro. Da li je to dovoljno ili bi trebali namakati noge u hipermanganu nečem drugom?
    Drugo, šta s ovima koje nisu pukle, hoće se to posušiti samo od sebe ili i taj gnoj treba van?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lei se nisu ugnojile ali su te na stopalima isto bile najgore, u smislu da su se sporo sušile. Mi smo onda stopala prali u hipermanganu (samo oprezno), prašili ih običnim Penaten puderom, a između prsta smo stavljali sterilnu gazicu i za par dana je sve bilo ok. Hipermangan stvarno pomaže u sušenju, ali ne znam što je sa zagnojenima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ledi su se koze ugnojile ispod pelene (imala je 1,5g kad ih je imala).
    Pošto se nije dala kupati u hipermanganu, pedijatrica je rekla da ga razmutim u malo vode, namočim vaticu i tunkam. Ako ne prođe za 2-3 dana da dođem po antibiotsku kremu. Srećom posušile su se u tom roku.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, i mi Lea je ispod pelene na leđima imala dvije-tri koje su se teže sušile, ali opet, nisu se ugnojile, i isto smo ih tako 'tunkali' sa vatom namočenom u hipermangan i pudrali i brzo su prošle.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sad sam zvala pedijatricu, pa kaže da dođemo
    Strah me da mu ne bi bušili te plikove.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mišek mali
    Da mu se nije možda zagnojilo od bivacina?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nije. Bivacin sam mu stavljala tek jutros.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •