JA trenutno u uci imam TRI pred/pubertetlije i malu koja je daleko od puberteta, ali kupi sve bezobrazluke od brace.

Sa najstarijim je jos nekako najlakse. Ne buni se puno, a i kad se buni nije bezobrazan, ne lupa vratima. Samo se pokupi u sobu i od tamo dovikuje sto mu nije pravo, ponekad se zna rasplakati.
Srednji je trenutno najgori, tj. najtezi. Popustio je skroz u skoli, toliko da mu visi popravni. Nikako ga natjerati da uci, samo se seta po stanu i izvodi bijesne gliste. Najvaznija mu je frizura i odjeca. STalno mu nesto nije pravo, kolutanje ocima i lupanje vratima je pod normalno. Najvise me smeta odgovaranjei raspravljanje i bezobrazan rijecnik prema braci. Prema mm i meni nije prost, jer zna da mu to nebi proslo.
Najmladi je sav zivcan, stalno ga netko izaziva i on vraca tako da se dere, udara ili place. Taj pak pola dana provede zaleci se i cmizdrajuci.
Pa kad spojis svu trojicu skupa, dodas neprestalne tucnjave dobijes potpuni kaos. Ja sam cesto na rubu zivaca i tesko uspjevam ostati mirna.
Uglavnom urlam, ne udaram ih, ali im znam reci nesto zbilja ruzno i prosto. Trudim se da ne psujem, ali zna mi izletiti. Posaljem ih u svoje sobe, ali cim su i na sekundu skupa opet je sve isto. Kaznim ih zabranom izlaska, komp, tv, ali nista bas ne pomaze. Zbilja su rijetki trenuci kada se dobro slazu, cak se i vani svadaju i tuku.