Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Ružan početak puberteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Malo mi se tesko vraatiti u to vrijeme kad sam imala dvoje djece, al napravila sam tu gresku da sam previse brinula o tome kako ce A prihvatiti L. U medjuvremenu sam shvatila da se ne treba njima nista posebno dodvoravati zbog sestre ili brata, samo treba uvaziti njihov (los) osjecaj u vezi toga. Al taj trud da se ne ostavlja zapostavljeno ima mi puno vise smisla kad je malo dijete u pitanju, jer najcesce ne moze jasno izraziti svoje osjecaje i potrebe. Ovi stariji mogu se sami izraziti. Ja pokusavam sve hendlati kao i prije, sto naravno da nije moguce, ali oni me sam i najbolje upozore kad (ako) ih zapostavim. Al ne radim vise nikakve posebne stilske figure u vezi toga.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Malo mi se tesko vraatiti u to vrijeme kad sam imala dvoje djece, al napravila sam tu gresku da sam previse brinula o tome kako ce A prihvatiti L. U medjuvremenu sam shvatila da se ne treba njima nista posebno dodvoravati zbog sestre ili brata, samo treba uvaziti njihov (los) osjecaj u vezi toga. Al taj trud da se ne ostavlja zapostavljeno ima mi puno vise smisla kad je malo dijete u pitanju, jer najcesce ne moze jasno izraziti svoje osjecaje i potrebe. Ovi stariji mogu se sami izraziti. Ja pokusavam sve hendlati kao i prije, sto naravno da nije moguce, ali oni me sam i najbolje upozore kad (ako) ih zapostavim. Al ne radim vise nikakve posebne stilske figure u vezi toga.
    Zasto, zaboga, nisi ovo napisala par godina ranije.
    Ustedjela bi meni puno znoja, suza, osjecaja nesposobnosti (a imam ih samo dvoje) ... ovako sam sama morala doci do slicnog zakljucka.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hibiskus, ovo nije tema za tebe. ti trebas na: http://forum.roda.hr/threads/59684-R...bertetom/page5

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    hibiskus, ovo nije tema za tebe. ti trebas na: http://forum.roda.hr/threads/59684-R...bertetom/page5

hvala, odoh na proucavanje

5 strana
    ajde bar znam da nas puno ima iste probleme

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •