Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Ružan početak puberteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Šta će mu pilica, hebate, daj malom da radi zaozbiljno.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Šta će mu pilica, hebate, daj malom da radi zaozbiljno.
    slažem se s martom. trina, vi imate kuću, u kući ima sto i jedna stvar sigurno za napravit, pofarbati ogradu, napraviti ogradu, vrt...jako će biti sretan kad vidi nešto što je on napravio, a korisno je.
    moj j, kojemu se niš neda, kod none je s mm-om napravio kućicu za psa, da znaš kako je bio sav važan i ponosan.
    sori, nije link

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se s martom. trina, vi imate kuću, u kući ima sto i jedna stvar sigurno za napravit, pofarbati ogradu, napraviti ogradu, vrt...jako će biti sretan kad vidi nešto što je on napravio, a korisno je.
    moj j, kojemu se niš neda, kod none je s mm-om napravio kućicu za psa, da znaš kako je bio sav važan i ponosan.
    sori, nije link
    Evo nečega što zanima mog mlađeg sina: http://www.aeromodelarstvo.net/hr_aeromodelarstvo.asp

Imam punu kuću modela (onih Revellovih plastičnih, koji ne lete) ali trenutno na stolu stoji jedan od balze na pogon s gumicom. Bilo bi ga jednostavno izraditi kad bi bilo odgovarajućeg materijala i nacrta.

Ali ima cvijeta pravo.... VIše od svega moju djecu privlači izrada jednostavnih stvari od drva, npr. kućice za ptice.

Prošli tjedan je stariji uredno s nama mazao stolariju sadolinom (u vikendici, nije bilo opasnosti da nešto uništi ili napravi loše), a isto tako tamo sudjeluje u krečenju.

Mlađi nije iz te vreće, taj će raditi avione i kopati po vrtu, a kist i valjak ga ne zanimaju.

Offt. Trina, nisi li rekla da tm uređuje staru kamenu kuću? Raj za zaposliti dječaka oko pomaganja koje više nije samo u rangu igre.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 31.05.2012. at 16:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •