Drage cure,hvala vam svima na ovim lijepim riječima podrške i razumjevanja.Ovih sam se dana baš nekako loše osjećala,ne shvaćeno..a sad kad ovdje čitam vaše postove,vidim da ipak nisam sama.Ovdje je sve shvaćeno i baš mi je drago da sam se prijavila.Znam,teško će biti na poslu.Svjesna sam da će biti i sažaljevanja,i ponude raznih pomoći i onih koji neće pitati ništa jer neznaju šta bi rekli ali na sve sam spremna jer izbora nemam.Osjećam se nakon svega ovoga snažnija i hrabrija nego ikad,ne bojim se više šta će netko reći i misliti tako da,preživjet ću ja nekako taj povratak.(nadam se)Htijela sam još reći nešto vezano uz svoj naslov"Bog je moja snaga"Ja zaista bez Boga nebi mogla živjeti.Znam da ovdje nisu svi vjernici i to poštujem,svatko ima svoj izbor i pronađe snagu u nečemu..Eto ja sam je pronašla u vjeri i moram priznati da mi je to moglo da se prestanem mučiti raznim pitanjima.Vjerujem u dobro i shvatila sam da se sve događa sa nekim razlogom pa koliko se nama nepravedno činilo..Šaljem vam svima![]()

Odgovori s citatom