Drage moje mama,svidio mi se jedan tekst koji moram podijeliti sa vama..
ZATVORITE VRATA PROŠLOSTI
Vrijeme liječi sve,čak i slomljeno srce.Bol koju sad osjećate ičšeznut će s vremenom,no mnogo ćete brže preboljeti sve ako Mene zamolite za pomoć.Možda će sve potrajati malo duže nego što želite ,no ponekad je sporo iscjeljenje i najbolje.U isto vrijeme morate učiniti i vi svoj dio.Nemojte se držati prošlosti.Nemojte odbijati iscjeljenje.Oslobodite se ljutnje i ogorčenosti.Pustite sve to.Koliko god teško bilo ,morate se sa time pomiriti i oprostiti.Jedino ćete tada moći zatvoriti vrata prošlosti i okusiti olakšanje od bolnih uspomena te nastaviti normalno živjeti.
Kada izgleda da se cijeli vaš svijet raspada na komadiće i da vam život oduzima sve što je vama drago,doći ćete u napast da se pitate da li vas još uvijek volim i da li Mi je uopće stalo više do vas?Odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan -DA!Više nego ikada želim vam pokazati koliko vas volim.Vaš je život sada prazniji,no Ja želim i čekam da ga ispunim Svojom ljubavlju.Samo naprijed,zatvorite vrata prošlosti.Ja stojim s druge strane vrata i imam mnogo ljubavi i drugih dobrih stvari za vas.......Ljubim vas sve drage moje..

,svidio mi se jedan tekst koji moram podijeliti sa vama..
Odgovori s citatom