-
bol u leđima
dakle, sumnjam na trudnoću, ali još nisam napravila test jer mi je prošlo jedva dva tjedna od odnosa. međutim, izrazito i jako me boli donji dio leđa (bole me i inače pred menstruaciju, ali ona kasni već nekoliko dana pa ne vjerujem da je zbog toga). jel imao netko od vas takvu bol i što bi to moglo značiti, da li znate? test planiram napraviti za 3-4 dana, ali me svjedno muci ta bol. baš onako ne mogu je zanemariti, širi mi se kroz zdjelicu, do bubrega...mislim, možda je i nekakva upala, ne znam jer nikad nisam imala nikakvih ginekoloških ozbiljnijih problema. može li to biti simptom trudnoće?
-
u ranoj trudnoči su moguči takvi bolovi u cijelom struku i malom trbuhu,jer se maternica počinje rastezati.a opet je moguče da menga dolazi i kasni zbog nečega..neznam,da se umiriš,možda da napraviš test pa ako je pozitivan kroz koji dan otiđi dr,izvadi krv.a ako je neg. a tebe još jako boli svakako otiđi dr. da te pregleda.
-
Moze biti simptom! Ja ga imala u prvoj t. I osjecaj kao da cu dobiti menzis! E sad prica o tome je pomalo smjesna! Ja na poslu i trebam se sagnuti, iii joooj boli!! Kaze meni kolegica, haha trudna si! Kako ti znas? Tek trebam dobiti!! Kaze ona da i ja sam prije 25g.,mislila da sam se prehladila pa sam gutala voltarene protiv bolova, sve dok nisam otisla ginicu! I daa, bila je u pravu! Sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma