Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: koju autosjedalicu kupiti??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ipak smo se odlučili za ovu http://www.testberichte.de/p/chicco-...html#datasheet CHICCO NEPTUNE ..
    ne vozimo se tako puno, idemo većinom na kratke relacije, tako da mi nije potrebno da ima položaje.. a ova je od 9-36kg.. tako da je i težina ok.. također moj auto nema isofix pa sam trebala gledat na sjedalicu koja se veže pojasevima, a kaže prodavačica da je ovu jako lako namjestit te da ju i ona može stavit u auto, tako da za par sati idemo po nju, i nek ona sve namjesti da vidimo dal odgovara.. po mom mišljenju ta autosjedalica je baš ona koja nam treba.. samo nisam nigdje našla ocjene testova nad njom..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Extreme prvotno napisa Vidi poruku
    ipak smo se odlučili za ovu http://www.testberichte.de/p/chicco-...html#datasheet CHICCO NEPTUNE ..
    ne vozimo se tako puno, idemo većinom na kratke relacije, tako da mi nije potrebno da ima položaje.. a ova je od 9-36kg.. tako da je i težina ok.. također moj auto nema isofix pa sam trebala gledat na sjedalicu koja se veže pojasevima, a kaže prodavačica da je ovu jako lako namjestit te da ju i ona može stavit u auto, tako da za par sati idemo po nju, i nek ona sve namjesti da vidimo dal odgovara.. po mom mišljenju ta autosjedalica je baš ona koja nam treba.. samo nisam nigdje našla ocjene testova nad njom..
    na kraju ipak nismo išli kupit chicco neptun jer sam išla malo istraživat po netu prije neg idemo kupit i vidjela sam da ima čistu jedinicu iz sigurnosti.. ne mogu vjerovat! pa ovo je moja najteža odluka u životu! odlučili smo u ponedjeljak otić u Recaro u Lučkom pa da tamo vidimo, njihove su barem osrednje u sigurnosti..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •