Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: DJEČJI VRTIĆ ČIGRA

Zumba

Početno DJEČJI VRTIĆ ČIGRA

Bok društvo, ima li itko riječi hvale ili možda ne Hvale za dječji privatni vrtić Čigra?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A koji vrtić Čigra, imaš ih 3

Zumba

Početno

u hypo centru na slavonskoj aveniji....a u biti zanima me komentar i općento o tom vrtiću jer ak je koncept ok u jednom onda je ok i drugom.........ovaj u hypo centru je koliko znam relativno novo otvoren.....

Toby

Početno

pomogla bi ti ali nemam iskustva s tim vrtićem....cure di ste? pa ne mogu vjerovati da nitko nema iskustva sa čigrom!

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj alanovamama prvotno napisa
    A koji vrtić Čigra, imaš ih 3
    A na koji ti mislis? Radauseva mozda?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne na Siget.

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A nema nitko da mu dijete ide u Radausevu?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bok! Registrirala sam se samo da bih vam potvrdila da je Čigra u Radauševoj odličan vrtić, moje dvoje djece su prošli kroz njega (ustvari, Filip je u školi, a Ivana još tamo). Jedini minus im je cijena, koja je prilično visoka, a uz nju još idu i izleti, predstave itd, koje treba dodatno platiti, ali su mi djeca uvijek s guštom išla u vrtić, što mi je najvažnije. Imaju puno aktivnosti, engleski, sport, i prilično je dinamično.

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala ti puno averel! Predali smo prijavu tamo, ali su nam, naravno, rekli da je jako duga lista cekanja... :/ Ostaje nam nadati se...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

averel, a koja je to cijena vrtića, onako otprilike da se znam spremiti da me herc ne strefi
    [/quote]

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cijena je sada 1.400 kuna (i mene je strefilo, plaćali smo manje prošlih godina), a za dvoje djece postoji popust. Meni je išlo oboje djece, razmišljala sam da ih prebacim u državni zbog love, ali sam odustala. Ipak mi je važnije da su sretni....

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da, i da ne zaboravim, plaćamo i ritmiku (poslije vrtića, dvaput tjedno, njena teta, dodatnih 220 kuna, a plaćamo i kazalisne predstave, ili izlete na koje povremeno idu. Tako da se skupi.....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

nemam iskustva sa Čigrom ali mi dijete ide u vrtić u Sigetu i zadovoljna sam, 2ga jaslička grupa, ima dobre tete, stalno nešto rade, baš ćemo idući tjedan imati radionicu za uskrs pa se veselim...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

svima pozdrav i da pohvalim cigru, jer mi je mali tamo presretan!!! Tete su cista petica!!! Govorim o radausevoj na ravnicama.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ne znam kak je na slavonskoj, al za radausevu znam da nemaju svoj park pa sam cula roditelje kak komentiraju da to smatraju velikim nedostatkom..

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

a ima neko komentar a Sigetski, pitam za Liru ak nas ne prime u običan vrtić

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i mene zanima taj u sigetu, predajemo sad papire pomalo svuda pa nas i ovaj vrtić zainteresirao. u biti jaslice

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Podižem ovu temu jer imamo mogućnosti upisati se dj. vrtić čigra u Sigetu. Skupo je, ali sam čula da imaju male grupe i uvijek 2 tete koje rade zajedno. U biti me interesira jaslička grupa i sve u vezi tog vrtića (hrana, izlasci, toplina, učestalost bolesti i sl.)

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj veneraZ prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam kak je na slavonskoj, al za radausevu znam da nemaju svoj park pa sam cula roditelje kak komentiraju da to smatraju velikim nedostatkom..
    Podižem.

Curica mi je dobila mjesto u jaslicama ali još uvijek se dvoumimo upravo iz ovog razloga.
    Ne mogu si baš zamisliti kako tete vode jasličku grupu po okolnim parkićima a moja cura će imati u devetom mj. dvije godine i dva mjeseca, i jako voli biti vani pa ne bi htjela da cijeli dan provede u zatvorenom.
    Ako netko iskustvo s jaslicama u Raduševoj pa da mi malo pojasni kak to funkcionira s izlaskom van.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Evo i našeg doprinosa u korist Čigre. Idemo od prošle jeseni (sa godinu dana je krenula) i nastavljamo dalje u Čigri. Ne bi ih dala za ništa.
    Ne brini se uopće Joss što se tiče hendlanja jasličke djece u šetnji. tete to savršeno odrade. Mi smo sad gledali na kraju filmić i baš su prikazali naše bebače u šetnji, drže se za ručice, dva po dva i ne mrdaju. Jednostavno savršeno. Oni tamo jako slušaju tete. Na početku hodaju držeći se za uže, bio je jedan nehodač, on se vozio u kolicima, ali je brzo prohodao uz drugu djecu. I bez obzira što nemaju svoj parkić, svakodnevno idu u šetnju, kad je lijepo vrijeme i bez kiše.
    I naučila je uz njih penjati se i spuštati uz stepenice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •