Bok društvo, ima li itko riječi hvale ili možda ne Hvaleza dječji privatni vrtić Čigra?
Bok društvo, ima li itko riječi hvale ili možda ne Hvaleza dječji privatni vrtić Čigra?
A koji vrtić Čigra, imaš ih 3
u hypo centru na slavonskoj aveniji....a u biti zanima me komentar i općento o tom vrtiću jer ak je koncept ok u jednom onda je ok i drugom.........ovaj u hypo centru je koliko znam relativno novo otvoren.....
pomogla bi ti ali nemam iskustva s tim vrtićem....cure di ste? pa ne mogu vjerovati da nitko nema iskustva sa čigrom!
A na koji ti mislis? Radauseva mozda?alanovamama prvotno napisa
Ne na Siget.
Bok! Registrirala sam se samo da bih vam potvrdila da je Čigra u Radauševoj odličan vrtić, moje dvoje djece su prošli kroz njega (ustvari, Filip je u školi, a Ivana još tamo). Jedini minus im je cijena, koja je prilično visoka, a uz nju još idu i izleti, predstave itd, koje treba dodatno platiti, ali su mi djeca uvijek s guštom išla u vrtić, što mi je najvažnije. Imaju puno aktivnosti, engleski, sport, i prilično je dinamično.
Hvala ti puno averel! Predali smo prijavu tamo, ali su nam, naravno, rekli da je jako duga lista cekanja... :/ Ostaje nam nadati se...
averel, a koja je to cijena vrtića, onako otprilike da se znam spremiti da me herc ne strefi
[/quote]
Cijena je sada 1.400 kuna (i mene je strefilo, plaćali smo manje prošlih godina), a za dvoje djece postoji popust. Meni je išlo oboje djece, razmišljala sam da ih prebacim u državni zbog love, ali sam odustala. Ipak mi je važnije da su sretni....
Da, i da ne zaboravim, plaćamo i ritmiku (poslije vrtića, dvaput tjedno, njena teta, dodatnih 220 kuna, a plaćamo i kazalisne predstave, ili izlete na koje povremeno idu. Tako da se skupi.....
nemam iskustva sa Čigrom ali mi dijete ide u vrtić u Sigetu i zadovoljna sam, 2ga jaslička grupa, ima dobre tete, stalno nešto rade, baš ćemo idući tjedan imati radionicu za uskrs pa se veselim...
svima pozdrav i da pohvalim cigru, jer mi je mali tamo presretan!!! Tete su cista petica!!! Govorim o radausevoj na ravnicama.
ne znam kak je na slavonskoj, al za radausevu znam da nemaju svoj park pa sam cula roditelje kak komentiraju da to smatraju velikim nedostatkom..
a ima neko komentar a Sigetski, pitam za Liru ak nas ne prime u običan vrtić
i mene zanima taj u sigetu, predajemo sad papire pomalo svuda pa nas i ovaj vrtić zainteresirao. u biti jaslice
Podižem ovu temu jer imamo mogućnosti upisati se dj. vrtić čigra u Sigetu. Skupo je, ali sam čula da imaju male grupe i uvijek 2 tete koje rade zajedno. U biti me interesira jaslička grupa i sve u vezi tog vrtića(hrana, izlasci, toplina, učestalost bolesti i sl.)
Podižem.
Curica mi je dobila mjesto u jaslicama ali još uvijek se dvoumimo upravo iz ovog razloga.
Ne mogu si baš zamisliti kako tete vode jasličku grupu po okolnim parkićima a moja cura će imati u devetom mj. dvije godine i dva mjeseca, i jako voli biti vani pa ne bi htjela da cijeli dan provede u zatvorenom.
Ako netko iskustvo s jaslicama u Raduševoj pa da mi malo pojasni kak to funkcionira s izlaskom van.
Evo i našeg doprinosa u korist Čigre. Idemo od prošle jeseni (sa godinu dana je krenula) i nastavljamo dalje u Čigri. Ne bi ih dala za ništa.
Ne brini se uopće Joss što se tiče hendlanja jasličke djece u šetnji. tete to savršeno odrade. Mi smo sad gledali na kraju filmić i baš su prikazali naše bebače u šetnji, drže se za ručice, dva po dva i ne mrdaju. Jednostavno savršeno. Oni tamo jako slušaju tete. Na početku hodaju držeći se za uže, bio je jedan nehodač, on se vozio u kolicima, ali je brzo prohodao uz drugu djecu. I bez obzira što nemaju svoj parkić, svakodnevno idu u šetnju, kad je lijepo vrijeme i bez kiše.
I naučila je uz njih penjati se i spuštati uz stepenice.