-
Imam problem! Bili smo na razgovoru kod psihologa, svi skupa prošli petak. Čovjek je izgledao ok, razgovoarao ok, pitao što želimo ja sam rekla, koja su naša nadanja-ja sam rekla, sve je bilo u šaljivom i prijateljskom tonu. Na kraju je pitao dal još nešto imamo za pitati, pa ja u šaljivom tonu pitala- jel tete tuku djecuhahaha,a on šaljivo- pa da i ujutro i u podne i navečerhahaha. i yako odosmo svi sa osmjesima na licu. Naravno moje je pitanjeimalo pozadinu jer znam za tri vrtića nešto slično, a čitala sam i ovdje na forumu pa sam mislila da imam pravo pitati bilo što u vezi djeteta, jer ih dajem njima u ruke 8h na dan. Dolazi do mene sutradan priča, da kako sam ja mogla pitati takvo nešto- dal tuku djecu po glavi?
a nisam tako pitala, da kako tako nešto neetično i nemoralno pitam? da je ovaj bio izvan sebe zbog toga
i otišao reći direktorici. Meni je to bio šok i nevjerica!!! I još sam mu rekla da mi za mlađe dijete nije tako bitno ako nema mjesta već bih starije stavila u vrtić, a on je totalno obrnuo priču i rekao da za starije nije bitno, da je mlađe prioritet
. Nakon svega ljuta sam i povrijeđena i ne znam što da radim? Dal da odem do direktorice pa pozovemo psihologa da to riješimo i da vidim gdje je on tu vidio neetiku nakon što se i on smijao i kako to vodi bilješke nakon totalno krivog tumačenja. Muž mi govori da ne mutim vodu i ostavim se toga, ali ja se bojim da mi upišu ili neupišu djecu onako kako sam ja htjela nego onako kako je gospon to konstruirao? Nisam pametna i molim pomoć i savjet. Rezultati upisa su za 10tak dana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma