Ajd mi pomozite sagledati situaciju,jer možda ja ne percipiram dobro neke stvari..
Čuvalicu imamo od 1.1.ove godine,mlada cura 25 god.dolazi nam 5-6 x mjesečno,obično radi cijeli dan ili samo jutro,ovisi kako radimo mm i ja..
moram napomenuti da smo je jako teško našli..živimo u maloj sredini,dali smo oglas i mjesec dana nam se NITKO nije javio,a svi kukaju kak nema posla..

dakle ona samo čuva našu dvogodišnjakinju..ne čisti,ne pere,ne kuha..ručak je uvijek u friđu,samo ga treba podgrijati..
mene najviše smeta kaj ja ne znam ništa..
nazovem i pitam što radite..odgovor..igramo se
ja:kaj..ona:s kockama.. ili crtamo
ja opet pitam,ispitujem..odgovori su najčešće sa jednom ili dvije riječi..najčešće da ili ne..
prije me uredno dočekala rasturena dnevna soba,prepuna igračaka razbacanih na sve strane,u kuhinji dar-mar..
kad sam joj skrenula pažnju,rekla je samo ok..
ajde igračke su većim dijelom pospremljene,ali u kuhinji je i dalje ludilo..rekla sam joj ne moraš prati,samo ubaci u perilicu što vas dvije zaprljate..
ali ne,ne reagira..užasno se osjećam jer sam joj odmah n apočetku jasno dala do znanja,što želim i očekujem od nje..
sad je koliko čujem( od susjeda i frendice koja ju je došla zamijeniti,jer sam morala ostati duže na poslu)počela dovoditi frendice i kafeniše na terasi,dok mala baulja po dvorištu..e to me raspalilo..to sam čula sad neki dan još joj nisam ništa rekla,jer nije bila..

i kaj sad..kak da joj kažem da ne želim nikoga u svojoj kući..nije mi previše sjela,ali nemam drugog izbora i luda sam,ali ne mogu si pomoći.
vrtić ne možemo jer radim vikende i praznike..ništa mi ne znači vrtić ako je u ostale ne radne dane nemamo gdje ostaviti..baš mi treba čuvalica..
natukla mi je račun za telefon,i za internet jer imamo obični,a ona je nešto skidala i tak..

izluđuje me,a ja ne znam što napraviti..dati joj vritanjek i dati otkaz koji si ne mogu priuštiti,ili postoji neki način da izglaimo situaciju,i da to normalno krene,ili nema spasa..