Iskreno, čudim se pomalo roditeljima koji žele isključivo mlade cure da im čuvaju djecu.
Onda se događa to što ti imaš (naravno ima i časnih izuzetaka, ne tvrdim da su sve mlade neodgovorne ali....?). Žena koja i sama nije majka teško da ima razvijen takav osjećaj odgovornosti i da kvalitetno može odgovarati za cjelodnevnu skrb djeteta.Potrebno je iskustvo,osjećaj i znati se prilagoditi potrebama djeteta jer svako je individua za sebe.Koliko to može i zna mlada djevojka? Dobro je da vam još nije dovela i dečka doma. Po meni curke su dobre za par sati čuvanja i to je to.Za sve drugo potrebno je iskustvo i znanje od kuhanja do prve pomoći djetetu,psihologija i prilagodba kako djetetu tako i roditeljima. Sve na početku jasno dogovoriti i obje strane se uredno držati toga. Kad je tome tako nebi smjelo biti problema.Ja sam teta čuvalica i nikada mi nije palo na pamet ni telefonirati bez pitanja a kamoli prčkati i otvarati osobna računala jer to i je osobna stvar. Nikada nisam pojela ni uzela ni koricu suhoga kruha a kamoli nešto drugo...Bože sačuvaj.Čak sam upozorila mamu da ne ostavlja svoj nakit na dostupnom mjestu jer ne želim odgovarati ako bi slučajno nestalo (može i djete uzeti pa se igrati i tko zna kamo staviti).