-
Mojoj (poprilicno velikoj i razvijenoj) devetogodisnjakinji je u zadnjih godinu dana (ne)higijena "kokice" postala poprilican problem. Sigurna sam da jos nema pravi iscjedak, nije joj uvijek niti crveno, al gacice budu skoro uvijek na kraju dana zute i poprilicno smrde. Pere se svako jutro vodom, odnedavno smo uveli i sapun za intimno pranje, mazala se i kremama protiv Candide (kad sam ju ja opet u trudnoci pokupila), al nist ne pomaze. Kad sam tu u Svedskoj pitala sestru u ginekoloskoj ambulanti o tome, cudom se cudila i uglavnom nisam dobila neki pravi odgovor.
Uskoro dolazimo u Hr pa me zanima kakve pretrage i brisove bi trebalo napraviti da se vidi jel to nesto ozbiljnije.
Sto se samopomoci tice, izbacivanje slatkog je gotovo pa nemoguca misija, a nije nam bas ni pomagalo to sto pliva na bazenu 2 x tjedno. Daleko naj "nemogucija" misija je spavanje bez gacica. Ne znam kak se tak "navukla" na gace (meni nisu bas odjevni predmet za pod mus), al to je dijete koje uvijek i apsolutno svuda mora imat gace na sebi (jednom kad je kao 5godisnjakinja upala u potok i ja nisam imala rezervne gace za nju, nego samo hlace, od soka je tulila 2 sata koliko nam je trebalo do doma, jer "ona ne moze biti bez gacica".... )
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma