Opet ja. Već 5 dan mi konstantno titra ispod lijevog oka, valjda živac, šta da radim s tim?
Čekam da prestane, al još ne prestaje. Povremeno sam to znala osjetit, ali ovo je sad prvi put
da traje konstanto kroz cijeli dan. Pomagajte, hvala.
Opet ja. Već 5 dan mi konstantno titra ispod lijevog oka, valjda živac, šta da radim s tim?
Čekam da prestane, al još ne prestaje. Povremeno sam to znala osjetit, ali ovo je sad prvi put
da traje konstanto kroz cijeli dan. Pomagajte, hvala.
i meni je trajalo par dana,bila sam i doktoru kaze upalio se neki zivac i da nije nis strasno,rekao mi je da okrenem tus s mlakom vodom prema tom mjestu i drzim par minuta svaki dan i proslo je...
meni se to isto zna dogodit, ali mi nikad nije trajalo više od dana.
nikad nisam zbog toga išla u doktora. utješim se onom starom izrekom. "oko livo-srce živo" i odmah mi bude lakše. bolje nego da mi igra desno. tu je već ona "oko desno-srce bolesno". da igra desno oko ili oko oka tad bi se možda i zabrinila.
Ja sam negdje pročitala da je to siguran znak da tijelu fali magnezij ( i kad imaš grčeve u listovima )
Uvjerila sam se da je to istina, jer mi svaki put to titranje nestane kad trošim šumeći magnezij od Natural Wealth-a.
Probaj, uvjeriti ćeš se. Magnezij je jedan od minerala koji nam je najviše u deficitu, jer ga ima sve manje i manje u hrani
zbog tretiranja zemlje sa umjetnim gnojivima.
Posljednje uređivanje od marijanada : 22.05.2012. at 09:19
Hvala cure, odmah mi je lakše, pokušat ću sa tušem i magnezijem
magriz, kako si izdržala nekoliko mjeseci, jesi išla doktoru?
Meni se to dogodi (desno oko, gornji kapak, tek ponekad ispod donjeg) kad dulje vrijeme ne nosim naočale. Prije nego su ustanovili feler vida (astigmatizam + dioptrija) svašta sam prošla, od neurologa na dalje - nula bodova. Tek su mi cilindrična stakla trajno pomogla.